nei Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 (edytowane) Mam problem mianowicie moj kumpel ma neo 128 dopiero co sformatowal dysk powylaczal wszystkie firewall'e i zapore windowsa polaczyl sie z moim serwerkiem ale u mnie ma zolte koleczko przez co nie widzi gry na lanie czym to moze byc spowodowane??? Ja juz nie wiem jak mam mu pomoc... wszelkie sugestie mile widziane Ps. Oczywiscie chodzi o programik Hamachi Edytowane 4 Października 2005 przez nei Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 1. Włącz magiczną opcje. 2. Włącz - wyłącz program Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nei Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Spookie napisał(a): 1. Włącz magiczną opcje. 2. Włącz - wyłącz program 1683422[/snapback] A co mam wpisać w tej magicznej opcji i do czego ona służy wie ktoś?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabuss Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Ja jestem poprostu załąmany!!!,nie potrafi się połączyć z głównym serwerem i pisze mi wtedy FAILED TO CONNECT .... i niestety nie da sie połaczyc , gdy daje ponów to ponownie łaczy sie z godzine i tak cały czas. BŁAGAM POMÓZCIE.Chcę wreszcie grać!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabuss Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Ja jestem poprostu załąmany!!!,nie potrafi się połączyć z głównym serwerem i pisze mi wtedy FAILED TO CONNECT .... i niestety nie da sie połaczyc , gdy daje ponów to ponownie łaczy sie z godzine i tak cały czas. BŁAGAM POMÓZCIE.Chcę wreszcie grać!!! :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...