lexks Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Witam. mam pytanie oplaca mi sie zamienic 2 x 256DDR 400Mhz cl 2.5 Twinmos ( jedna z serii AA4T druga z 1A4T ) na 512DDR 400Mhz cl 3 SAmsungi TCCC z tej aukcji dokladnie (http://www.allegro.pl/show_item.php?item=66422760) bo to moj koelga sprzdaje i chce sie zemna wymienic.. oplaca mi sie ?? bez zadnej doplaty. jego pamiatki sa na 36miesiecznej gwarancji. moje na roczej o ile wiem. to jak zamieniac sie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JPL Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Jeżeli masz płyte do 3V to opłaca się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexks Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 a co to jest 3V ?? plte mam taka jak w podpisie ecs nForce2 N2U400-a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
socet Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 ECS woóle nie nadaje sie do OC. Całkowity brak mozliwości zmany napięć. O oc. kostek mozesz zapomnieć :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexks Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Plyte akurat teraz bede zamienial na Gigabyte K8NS s754 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Plyte akurat teraz bede zamienial na Gigabyte K8NS s754 1682926[/snapback] no to jak bedziesz zmienial plyte to zmieniaj tez kosci,poniewaz im mniej ich tym wyzsze oc procka [wina kontrolera w procesorze] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...