wlacha Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 (edytowane) Taki komputer zlozylem wszytsko bedzie kompatybilne??? nie iwem ktora plytke do tego prosze o pomoc Komputer Procesor AMD ATHLON 64 3000+ OEM / S- 939 Płyta główna MSI K8N SLI Diamond - nForce4, SATA, PCI-E, S-939 Pamięć RAM 1024 MB / 400 KINGSTON (Dual Channel 2x512) BOX Dysk twardy SEAGATE 250 GB, 8MB, SATA - ST3250823AS Karta graficzna Sapphire X800 GT 256MB 256bit PCI-E Nagrywarka DVD LG GSA-4167SB - 16x DVDąRW DL OEM (srebrna) FDD 3.5" NEC (srebrny) Obudowa I-BOX EXTREME 969 TST - 350W, tytanowo-srebrna LUB Plyta głowna :nForce4-SLI Asus A8N-SLI Premium sound, lan, serialATA, raid, firewire, PCI-Express, SLI-Ready, socket 939 Pozdrawiam Edytowane 4 Października 2005 przez wlacha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 po co ci SLI? Ja bym brał Abit An8 Ultra lub Epxoa z mojego podpisu.... po co przepłacac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 (edytowane) Po to SLI, że MSI w tej wersji jest po DFI najlepszą płytą na NF4 - kombinacja możliwości OC, portów: serial/parallel, rozmieszczenia komponentów na płycie, np: łatwo założyć bloczek na chipset. Ani Abit (AN8 Ultra: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=151049&st=99) ani Asus (wszystkie A8N - nie wiem czy deluxe mają ten sam problem z 1T) nie mają takich możliwości co MSI. Można się zastanawiać czy warto kupować Diamonda, który ma kilka dodatków w porównaniu z Platinum a kosztuje dużo więcej. Z resztą Wlacha pamiętasz co Ci pisałem na GG Abit był dobry za czasów NF7, teraz królem OC jest DFI - choć baardzo kapryśnym Czym jak nie możliwościami OC mają konkurować producenci? Edytowane 4 Października 2005 przez AndyN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...