M@rT!N Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Czy moglby ktos to cacko przetestowac ,tzn chodzi mi tylko o to czy pokazuje wam przy fsb 166 - pci 33 (kt333)- ofcourse :P http://www.cpuid.com/download/pcw1124.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 wgrałem sobie ten programik .No i cool ale ja nie moge sparawdiś czy pokazuje fsb 166 chyba wiesz dalczego.Ale ogólnie fajny programik .Moim zdaniem lepiej testuje od sandry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rT!N Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 tez mi sie spodobal chyba ma wiecej informacji o kompie niz Sandra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rT!N Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 cholera nie zauwazylem ze ten topik juz jest , blagam o litosc :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...