Andiw Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 (edytowane) Pomocy!!!! Dziś uzgodzniłem z kumplem ze zamonutje mu w kompie moja stara plyte Procomp Biw2b gdy wszystko było zamontowane włączyłem kompa a tu nic czarny ekran wiatraczki sie krecą ale nie ma zadnego sygnalu na monitor. Szybko przepiołem dotychcaszową plyte wlanczam a tu dokładnie to samo. Nie wiem co zrobic a jak nic nie zrobie bede musiał mu jescze kupic płyte główna. Zestaw który wkładalem do jego budy to płyta procomp i porocek pentium 3. Sprawdzilem zasilacz i karty graficzne to nie one. Nie mam pojecia co sie mogło stac. PLX pomocy Edytowane 4 Października 2005 przez Andiv Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 (edytowane) Podłącz na pająka proc mobo pamiątki psu graficzną kartę. Edytowane 4 Października 2005 przez Domik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andiw Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 mozesz to rozwiną bo jakos chyba nie kumam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Clear cmos robiłeś :>? Czego nie kumasz :>? to jeszcze raz podłącz poza obudową płytę gł z procem z pamięciami z kartą graficzna i zobacz czy ruszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andiw Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 dalej nic. Wyglada tak jak by była nieudana proba wgrania biosu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Robiłeś clear cmos :>? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andiw Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Tak robiłem. Prawdopodobnie zasiłka była walnięta i zrobila zwarcie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Na innej próbowałeś :>? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andiw Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Mam do ciebie proźbe nie rob ze mnie debila. Naprawde troche sie juz bawilem kompami i szukam konkretnj przyczyny a pomoc w stylu spróbuj na innej zasilcze itp jest troche glupia bo to juz zrobilem w pierwszej kolejnosci. <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Chłopie wyluzuj. I nie robie debila z Ciebie. Proc jest sprawny ? Jeśli tak może bios się skasował ? (jeśli tak na programator lub hto flash). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andiw Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Procki sa sprawne napewno. Troche było by to dziwne żeby wywaliło bios na dwoch płytach jednocześnie choc moge sie mylic. :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andiw Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Chyba juz nie dostane odpowiedzi na moje pytanie. ehhh mówi sie trudno :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Miałem takie objawy na starej mobo z przerwaną ścieżką. Kumpel miał identyczną akcję z odpaleniem kompa i okazało się, że mostek się spalił. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andiw Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 :( No i tak juz po fakcie dziś kupiłem mu płytę i procka na allegro. Chyba nigdy sie nie do wiem, co dokońca było przyczyna. Zaraz i tak wyżuce ta płytę za okno :twisted2: :banana: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Może zimny lut był na niej :>? Kiedyś też tak miałem ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 OT: @Andiv - fajnego masz avatarka... jeżeli możesz, proszę znajdź sobie innego 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...