mechl!n Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Bloczek mi się podoba- chyba źle mnie zrozumiałeś. Tylko szkoda miedzi- tak "na oko" widzę, że 2/5 z surowca idzie w kosz. Ale być może to tylko w tym konkretnym przypadku- być może mieliście akurat taki kawałek- być może następne będą robione z mniejszych kawałków. Tak se gdybam... GJ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Znowu kawałek fajnie obrobionej miedzi. Poczekam na REV.2 i biorę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit202 Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Bloczek mi się podoba- chyba źle mnie zrozumiałeś. faktycznie, teraz dokladnie wiem o co Tobie chodzilo z marnowaniem, to wlasnie byl taki odpadek przeznaczony na eksperymenty :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...