szopenowski Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 (edytowane) witam jak skonwertowac dzwonek z wave, mp3 do telefonu (fornat midi) w necie znalazłem duzo takich programów ale one na takie nutowate midi mi przekształacają a ja chce normalnie Edytowane 4 Października 2005 przez szopenowski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyrko Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 hm dac to da rade - ale musiala by to byc bardzo prosta melodia - sa takie programy kojarza mi sie z dzialaniem programow OCR do rozpoznawania tekstu przy skanowaniu ;) hehe tez staraja sie rozpoznac konkretne elementyw analogowym jakby nie bylo sygnale ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 @szopenowski Możesz pobawić się którymś z programów: http://divx.howto.pl/forum/index.php?showtopic=6905 - ostatni post Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...