GGTA Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 http://mojepc.haa.pl - Forum dyskusyjne! - Darmowy Mail! - Simlock za darmo! - Newsy! - Artykuły! - Download! Pomoz rozwinac nowy portal komputerowy - poki co na darmowych serwerach i domenach! Lecz gdy osiagnie 80 uzytkownikow przenosimy sie na komerycjne! Przydalyby sie osoby do pisania artów i newsów! Serdecznie zapraszam! Poszukiwani również moderatorzy. Jesli sie rozwinie to mam nadzieje na wspolprace z zacnym Tweak'iem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Jesli sie rozwinie to mam nadzieje na wspolprace z zacnym Tweak'iem 1683118[/snapback] O ile Tweak sie na to zgodzi :-P Dobra, zaczne od wad ;] - Malo artow - badziewiasty serwer - cms - tematyka taka jak na wielu innych stronkach, jeszcze pare lat temu - 2,5gb za darmo? i tak nie bedzie wykorzystane <_< zreszta rozsylasz zaproszenia do gmaila, a nie sam dajesz konto :wink: Po spelnieniu kryterium 50 postów wyslij mi wiadomosc na forum lub na maila codercom@gmail.com to mnie rozbawiles... zaproszenia do gmaila mozna dostac za free B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dll. Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 no nie serwer haa.pl gotowy skin tego skina mozna znalesc na jportal.pl po co robic stronke jak nawet skina sie niechce zrobic 2/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 a czepiajac sie grafiki.. to nieczytelne troche... razi po oczach kwadracistością... no i miałem spory problem żeby rozczytać co pisze w górnym obrazku... jako prawda obecny od jakiegoś czasu na scenie www z moją stronką domową mogę smiało powiiedzieć że zakładanie stron, czy for, które miały by konkurować z już istniejącymi gigantami jakimi jest np tweak jest z góry skazana na niepowodzenie. Nie ma szans żeby ludzie się przenieśli na inne forum (nowo powstałe), lub czytali informacje ze źródeł które nie są pewne do końca.. a najczęsciej przepisane z innej strony. Sam pare lat temu myślałem nad stronką dla ludzi z mojego miasta.. jednak po zdobyciu odpowiedniego "doświadczenia" stwierdziłem że to nie ma sensu.. Strona musi mieć w sobie to coś :D co przyciągnie tam publiczność... począwszy od grafiki (nie może istotnie razić) poprzez zawartość merytoryczną, na unikalności skończywszy. Moja stronka nie jest rewelacyjna, napewnoe nie może konkurować z takimi portalami jak tweak.pl czy elektroda.pl, ale ma to coś co przyciaga tam średnio 15 osób dziennie (i to nie ciągle te same osoby...) - niby niewiele.. ale mi wystarcza :) a w miesiacu to juz około 500 odwiedzin. A co pwoduje że sporo ludzi wraca na moją stronkę? Pewnie to, że moga ze mną pogadać na gadu, czy też p2p (w 4 oczy :) ) o tym co robie etc... Z resztą posiadając wrodzoną skromność :) mogę powiedzieć, że niekórych rzeczy nie znajdzie się nigdzie indziej.. Z resztą co tam będe gadał... swoje wnioski opieram na statystykach i spostrzeżeniach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek92 Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 -Zmien banner -malo artow -gotowy styl plusow nie znalazlem :lol: 2/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 - Malo artow -malo artow Artykuły :arrow: [click] Fatal error: Call to undefined function: header_open() in /srv/free/act17251/theme/niebinit/index.php on line 17 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conrack007 Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Nic ciekawego tresci prawie nic wyglad nie za ciekawy. Poprostu takich stron jest wiele. Sory dla mnie 1/10 (dla zachety) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Powtórze za poprzednikami... ubaw po pachy za Email4free... Co do reszty to po prostu jPORTAL 2 i nic więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...