Skocz do zawartości
GGTA

[portal] Mojepc.haa.pl

Rekomendowane odpowiedzi

http://mojepc.haa.pl

- Forum dyskusyjne!

- Darmowy Mail!

- Simlock za darmo!

- Newsy!

- Artykuły!

- Download!

Pomoz rozwinac nowy portal komputerowy - poki co na darmowych serwerach i domenach! Lecz gdy osiagnie 80 uzytkownikow przenosimy sie na komerycjne! Przydalyby sie osoby do pisania artów i newsów!

Serdecznie zapraszam! Poszukiwani również moderatorzy.

Jesli sie rozwinie to mam nadzieje na wspolprace z zacnym Tweak'iem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli sie rozwinie to mam nadzieje na wspolprace z zacnym Tweak'iem

1683118[/snapback]

O ile Tweak sie na to zgodzi :-P

Dobra, zaczne od wad ;]

- Malo artow

- badziewiasty serwer

- cms

- tematyka taka jak na wielu innych stronkach, jeszcze pare lat temu

- 2,5gb za darmo? i tak nie bedzie wykorzystane <_< zreszta rozsylasz zaproszenia do gmaila, a nie sam dajesz konto :wink:

Po spelnieniu kryterium 50 postów wyslij mi wiadomosc na forum lub na maila codercom@gmail.com

to mnie rozbawiles... zaproszenia do gmaila mozna dostac za free B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a czepiajac sie grafiki.. to nieczytelne troche... razi po oczach kwadracistością... no i miałem spory problem żeby rozczytać co pisze w górnym obrazku...

jako prawda obecny od jakiegoś czasu na scenie www z moją stronką domową mogę smiało powiiedzieć że zakładanie stron, czy for, które miały by konkurować z już istniejącymi gigantami jakimi jest np tweak jest z góry skazana na niepowodzenie. Nie ma szans żeby ludzie się przenieśli na inne forum (nowo powstałe), lub czytali informacje ze źródeł które nie są pewne do końca.. a najczęsciej przepisane z innej strony.

Sam pare lat temu myślałem nad stronką dla ludzi z mojego miasta.. jednak po zdobyciu odpowiedniego "doświadczenia" stwierdziłem że to nie ma sensu.. Strona musi mieć w sobie to coś :D co przyciągnie tam publiczność... począwszy od grafiki (nie może istotnie razić) poprzez zawartość merytoryczną, na unikalności skończywszy.

Moja stronka nie jest rewelacyjna, napewnoe nie może konkurować z takimi portalami jak tweak.pl czy elektroda.pl, ale ma to coś co przyciaga tam średnio 15 osób dziennie (i to nie ciągle te same osoby...) - niby niewiele.. ale mi wystarcza :) a w miesiacu to juz około 500 odwiedzin. A co pwoduje że sporo ludzi wraca na moją stronkę? Pewnie to, że moga ze mną pogadać na gadu, czy też p2p (w 4 oczy :) ) o tym co robie etc... Z resztą posiadając wrodzoną skromność :) mogę powiedzieć, że niekórych rzeczy nie znajdzie się nigdzie indziej..

Z resztą co tam będe gadał... swoje wnioski opieram na statystykach i spostrzeżeniach...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi