Gizeh Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Kumpel chce złożyć kompa z Athlonem 2000xp na płytce Asusa A7S333. Chce do tego dołożyć Daimonda vipera V770 ale nie jest pewien czy nie spowoduje kolizji w sprzęcie bo to dość stara karta. Napewno zmniejszy mu ona wydajność całości. Wybiera płytę na sisach bo ponoć lepiej współpracują z rivą. Jaką wy proponowalibyście płytę w takim przypadku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Kumpel chce złożyć kompa z Athlonem 2000xp na płytce Asusa A7S333. Chce do tego dołożyć Daimonda vipera V770 ale nie jest pewien czy nie spowoduje kolizji w sprzęcie bo to dość stara karta. Napewno zmniejszy mu ona wydajność całości. Wybiera płytę na sisach bo ponoć lepiej współpracują z rivą. Jaką wy proponowalibyście płytę w takim przypadku? Bez obawy nie ważne jaką dał byś płytę do amd wszystko bedzie spox (poza tym że riva będzie wąskim gardłem ofcurse) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Nie będzie problemu. Mam tą kartę, o której mówisz (wersja Ultra) i chodziła już na moim sprzęcie z podpisu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Tylko zworkę przestaw na karcie na... AGPx4 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qb Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 jak to przestawic ??? nie wiem czy mam taka zworke powiedzcie jak i gdzie to zrobic ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 No jest opisane w instrukcji od karty :) W komplecie powinny być 2-3 zworki :) Def. karta jest na AGPx2... Jak wróce do domu to mogę poszukac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qb Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 thx bylbym wdzieczny ale jest maly problem bo qpilem ta karte gołą bez zadnych instrukcji od goscia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 No to np. Już wyjmuje instrukcje :) Więc są cztery jumpery. J4 musisz zmienić pozycję zworki tak aby była bliżej złącza AGP (czyli pusty bolec ma byc po przeciwnej stronie), a w pozostałe 3 jumpery musisz zamotować 3 zworki (albo zewrzec piny np. kabelkiem). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...