CrazyJohn Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 zlazlem pol miasta w poszukiwaniu srubek, zeby przykrecic hdd... z tym, ze moja konstrukcja wymaga dlugich srubek... o ile komputerowe da sie dostac o tyle dlugioch nigdzie... mam w domu 2 sztuki sredniej dlugosci, wiec ktos to musi sprzedawac... na allegro gosc co sprzedaje zestaw do wyciszania hdd tez dodaje sredniej dl srubki... ktos moze ma takie dluzsze? i odstapi za piwo? albo wie gdzie mozna kupic? ja wiem, ze to smiesznie wyglada, ale to jest tragedia :) wyciszam sobie hdd - podwieszenie na gumkach i nie mam czym przykrecic... :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 (edytowane) zlazlem pol miasta w poszukiwaniu srubek, zeby przykrecic hdd... z tym, ze moja konstrukcja wymaga dlugich srubek... o ile komputerowe da sie dostac o tyle dlugioch nigdzie... mam w domu 2 sztuki sredniej dlugosci, wiec ktos to musi sprzedawac... na allegro gosc co sprzedaje zestaw do wyciszania hdd tez dodaje sredniej dl srubki... ktos moze ma takie dluzsze? i odstapi za piwo? albo wie gdzie mozna kupic? ja wiem, ze to smiesznie wyglada, ale to jest tragedia :) wyciszam sobie hdd - podwieszenie na gumkach i nie mam czym przykrecic... :| 1683296[/snapback] Nie ma czegos takiego, pewnie potrzebujesz szyny do montazu FDD a nie "dlugich srubek" jak to ma sie trzymac na srubkach "w powietrzu" ;) cos mi tu nie pasuje :P Sorry konstrukcja? czy OBUDOWA, bo jak tgo pierwsze to pewnie wiesz co mowisz, a srobki skad ... sa w "sklepach metalowych" , a jakby nie to zajdziesz do jakiegos komputerowego i sie ladnie usmiechniesz to wyniosa ci z "zaplecza" worek kilka kilo srubek i sobie powybierasz :lol: :D Edytowane 7 Października 2005 przez best-boy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Wiem co mowie ;] Konstrukcja i 'w powietrzu' i srubki ;] To jest baradziej skomplikowane niz Ci sie wydaje :P Poza tym przeczytaj co napisalem i nie odsylaj mnie do sklepu met... Co do komputerowych to nie probowalem jeszcze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 ee chyba mam inna kieszen, bo nic nie kojarze... moglbys mnie naprowadzic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 nie mam czegos takiego niestety :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=agent=- Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 (edytowane) Szoruj do jakiejś firmy gdzie wiesz że składają komputery i poproś o takie śrubki :P Ja jak pracowałęm na serwisie komputerów... to takich śrubek śrubeczek to KILOGRAMAMI walało się po montowni :D Poszukam może gdzieś jeszcze mam :) Edytowane 10 Października 2005 przez -=agent=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryku5 Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 (edytowane) Witam Ja mam taka propozycje: jdziesz do sklepu elektrotechnicznego i kupujesz obudowe do zlaczki typu COM, a tam w zestawie masz 2 kawalki plastyku, 2 podkladki, 2 nakretki, 2 srubki calkiem nagwintowane i 2 srubki nagwintowane do polowy. Zestaw kosztuje jakies 1,50zl Pozdrawiam PS srubki maja dlugosc 12mm Edytowane 12 Października 2005 przez ryku5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 @-=agent=- dlugie? male mam, srednie mam, ale ja chce dlugie ;] @ryku5 panu juz dziekujemy, nie odzywaj sie do mnie wiecej co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 prosimy o foto bo ciekawi mnie co ty tam masz, a w hurtowni srubek nie maja (u mnie w miescie jest takie cos i maja mase roznych rozmiarow)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 prosze: 1 2 3 od gory: mala, srednia, ciut krotsza niz srednia... ja szukam dlugiej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 ja chcialem foto tego do cyego potryebujesy takie pryzdlugie srubki, jutro sie skocye do hurtowni i sie spytam czy maja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 ja chcialem foto tego do cyego potryebujesy takie pryzdlugie srubki, jutro sie skocye do hurtowni i sie spytam czy maja 1698664[/snapback] zmien uklad klaw :P ja chce podwiesic dysk... narysowac schemat?:P ogolnie rzecz ujmujac to im dluzsze tym lepsze, bo moge je z 2 strony wystawic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 (edytowane) przez przypadek mi sie nacislo shif+ctrl :D Kurde poszukam u siebie tych srubek bo mnie zaciekawiles :) Jaka dlugos jest ci potrzebna? Edytowane 14 Października 2005 przez Garfield^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 bylbym wdzieczny :) dlugosc? te najdluzsze maja jakis 1cm... mnie chyba robilyby juz taie 2cm, ale jak beda mialy 5 to tez sie nic nie stanie :) grunt, zeby to byly takie co sie dadza w dysk wkrecic... ehh :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...