c:\Hax0rr\_ Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 nie jestem jakims specem od PC i zastanawiam sie jakie dobre karty graficzne moga mi pojsc na plycie glownej GA-8I915G-MF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OverclockingTeam Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 kup sobie GF6600 albo jeśli masz więcej kasy to ASUSA 6800LE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c:\Hax0rr\_ Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 (edytowane) wlasnie tego Gf mam i mysle o nowej karcie za ok 2/3 miesiace i nie mam pojecia co pojdzie ;PP chodzi mi o spojrzenie przyszlosciowo a za taki czas cos stanieje ... a moze bedzie i cos lepszego Edytowane 4 Października 2005 przez c:\Hax0rr\_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...