Fazz Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Mam zamiar kupic dysk Seagate Barracuda 7200 40 GB ST340016A co sądzicie o tym dysku ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jam3 Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 mam taki od ponad 4 lat i jak nara zero problemów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Mam zamiar kupic dysk Seagate Barracuda 7200 40 GB ST340016A co sądzicie o tym dysku ?? 1683488[/snapback] Mialem 40 , mam 60 .... , bezproblemowo Tylko trzymac temperature nie wieksza niz 45 stopni.... i mozna spac spokojnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Miałem kiedyś ten dysk i wszystko było OK temperatura jedynie duża ale dałem wolnoobrotowy wentylator i rozwiązało to problem. I naddatek cichy czego nie mogę powiedzieć o moim nowy dysku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Miałem kiedyś ten dysk i wszystko było OK temperatura jedynie duża ale dałem wolnoobrotowy wentylator i rozwiązało to problem. I naddatek cichy czego nie mogę powiedzieć o moim nowy dysku ;) 1684107[/snapback] Duza i nie duza... ;) Producent pisze ze max do 55 stopni... U mnie jak byl hardkorowo zamontowany i niemial obiegu powietrza to mial max 45 Teraz w idle ma 31-33 stopnie / komp chodzi 24h/dobe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...