Sebastian22 Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=66831825 Kotki należą do kolegi - reszte info w aukcji.Proszę o wstrzymanie sie z głupimi komentarzami.Nie jestes zainteresowany - nie zabieraj dyskusji! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Lubie kotki, ale z takimi tematami to do działu giełda blizej niz na oslą.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Jaaa jakie one fajne :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 z ppda mozn zrobić hotdoga ale co wypichcić z kota? Chyba trzeba po alfa zadzwonić :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 ładny sierściuch, napewno ktoś się znajdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Fajne sa teraz bo sam male, wszystko co jest M@L'e jest piekne :twisted2: :blurp:. Ale na kociaki to popytam sie u mnie w okolicy, napewno sie ktos znajdzie, ale gdzie mieszkasz, bo 60 km od gdanska to pewnie nie co :) :wink:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 ale gdzie mieszkasz, bo 60 km od gdanska to pewnie nie co :) :wink:. 1683862[/snapback] Jak coś, to może wysłać via poczta polska :P A na serio. Dam znac komu sie da, bo sam lubię koty. Niestety mam w domu pięć, i kolejne nie wchodzą w grę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Ja bym chetnie kupil, ale stara by mnie z chaty wywalila chyba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 wziął bym ale za daleko ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Ładne, ale trochę za daaaaleko mieszkasz :-( . Zresztą jeden już w moim domu urzęduje!!! Myślę jednak że znajdziesz kogoś kto je przygarnie!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 To może od razu napiszecie, że przyjęliśćieby 5 ton gnojówki tylko za daleko mieszkacie??? Jak nie możecie to po co pisać i tak nie weźmiecie? Mam 3 koty i nie napiszę, że bym wziął bo nie wezmę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 To może od razu napiszecie, że przyjęliśćieby 5 ton gnojówki tylko za daleko mieszkacie??? Jak nie możecie to po co pisać i tak nie weźmiecie? Mam 3 koty i nie napiszę, że bym wziął bo nie wezmę... 1684619[/snapback] Gratuluje szczerosci, to mi sie podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 To może od razu napiszecie, że przyjęliśćieby 5 ton gnojówki tylko za daleko mieszkacie??? Jak nie możecie to po co pisać i tak nie weźmiecie? Mam 3 koty i nie napiszę, że bym wziął bo nie wezmę... 1684619[/snapback] brawo, wreszcie ktos prawde powiedzial, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 To dobrze swiadczy o Twoim koledze , bo niestety wiele osob pozbywa sie takich slodkich milusinskich wyrzucajac je na bruk , albo topiac :mur: , sam bym wzial takiego siersciucha ale niestety mam uczulenie :? , ale trzymam kciuki zeby znalazly nowego wlasciciela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 (edytowane) Ja bym chetnie kupil, ale stara by mnie z chaty wywalila chyba... wziął bym ale za daleko ;/ Ładne, ale trochę za daaaaleko mieszkasz :-( sam bym wzial takiego siersciucha ale niestety mam uczulenie :? No ja też bym wział, ale nie chce mi sie (_(_) ruszyc, poza tym nie lubie kotow. Po cholere piszecie, ze moglibyscie wziac, ale nie weźmiecie? 0_o Edytowane 6 Października 2005 przez und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 a po cholere Ty nam to wypominasz ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Denerwuje mnie Wasza hipokryzja :P . Juz sie nie odzywam:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 To nie rob OT, tylko napisz, ze bierzesz te kotki :wink:... I widzisz co narobiles, przez Ciebie i ja zrobilem OT :?... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian22 Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Dobra - kotki już odnalazły swoje domy - dzięki za zainteresowanie:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...