stingah Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Kupilem se laptopa z Wifi i chce z kumplem przeslac sobie pliki przez WiFi ale za Ch***ja nie moge ustanowic polaczenia z nim. Jak skonfigurowac siec? Obaj mamy WinXP SP2. On uzywa Outposta a ja mam zwyklego firewalla z Win. Czy potrzebuje routera? Juz sam nie wiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 nie lepiej to?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narkoman Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 tez kiedys probowalem ale nie wyszlo :P po to ma sie skretke a jak sie jest dalej to sobie mozna kupic jakis AP WiFi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stingah Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 No wlasnie chcialem zeby bylo bezprzewodowo... Siec niby juz jest ale przeslac nic nie mozna :). Co za zwiecha... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...