Damiano Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Witam Czy ktoś może mi wytłumaczyć różnicę między USB 1.0 a USB1.1 ?? Poniższy link to tłumaczy ale jakoś nie kumam :blink: KLIK!!! Czyli że niby nie ma różnic :blink: I np.jak mam urządzenie na 1.1 to będzie poprawnie działało na 1.0 ?? Chodzi mi konkretnie o modem Sagem 800 od tepsy - chcę postawić serwer na starym kompie i nie wiem jak się będzie zachowywał :unsure: Niby w instrukcji pisze że ma być 1.1 USB jako minimalne... Proszę od odpowiedzi najlepiej tych którzy to doświadczalnie sprawdzili :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumi Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 z tego co sie orientuje powinno to chodzic tylko z mniejsza predkoscia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Z tego co słyszałem to właśnie neo czasami nie chciało ruszać na usb 1.0. Nie wszystkim ale nie którym tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumi Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 ja sie z tym nie spotkalem zeby na 1.0 nie dzialalo, mozliwe ze tak jest ale chyba zadko, wiec probuj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysiub1 Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 USB 1.0 umożliwiało transmisję wyłącznie z szybkością 1.5 Mb/s Low Speed. USB 1.1 to Full Speed (12 Mb/s) kompatybilne z Low Speed. Zdaje sie ze róznica jest jedynie w prędkości, więc powinno działać.Może być problem z iloscią połaczen jak to ma działac jako serwer. Ale najlepszy test,to próba praktyczna :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...