Chomal Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Czy zna ktoś może jakiś dobry program do monitorowania temperatury karty graficznej?? Chodzi mi głównie o pokazywanie aktualnej temperatury na pasku Start koło zegara (podobnie jak robi to Speedfan z temperaturą procesora). Jest co prawda zakładka we Właściwościach ale nie chce mi się za każdym razem wertować całego menu :P Z góry wielkie dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alcapone Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Everest Home Edition. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomal Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Dzięki alcapone :) Chce zamontować Zalmana VF 700Cu na mojego Gf 6600gt od Asusa i podłączyć wentylator do kontrolera obrotów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...