sebamart Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Witam Czy obudowa ze strony pixomania.pl marki ANTEC PC SLK 1650 to dobry wybór za nie duże pieniądze? Do procka Athlon64 3000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Wybór jak za te pieniądze jest dobry. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Witam Czy obudowa ze strony pixomania.pl marki ANTEC PC SLK 1650 to dobry wybór za nie duże pieniądze? Do procka Athlon64 3000 1683869[/snapback] czy chodzi Ci także o zasilacz? bo jeśli chodzi o wygląd to ta obudowa jest w/g mnie brzydka jak noc :? jak chcesz coś z Anteca to polecam AMG jeżeli ma być coś małego to ThermalTake Tsunami / Soprano, albo Coolermaster Cavalier, te obudowy mają styl, przynajmniej mnie się podobają B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamart Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Zgadza się.. głównie chodzi mi o zasilacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...