kapulet Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Miała być oficjalna premiera, odliczanie itd. A tu nic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Po czym twierdzisz, ze nic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapulet Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Myślałem że już dziś zostanie pokazana karta i jej dokładna specyfikacja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Niektorzy nawet oficjalnych testow sie spodziwali 5sek po premierze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapulet Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 No tak ale tam ten licznik, odliczanie czasu a tu lipa. Chciałem sobie chociaż zobaczyć tą kartę. Uważam że Ati zachowało się nie fair. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 kapulet, widać w gorącej wodzię kąpany :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Tja :)... Mnie tylko zawiodło to że seria X1600 wchodzi do sprzedaży 30 listopada :(... Ale poczekam...:) A pierwsze testy - X1800 i X1300 już są... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapulet Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Tak to prawda wszystko już jest. Teraz tylko do sklepów i kupować :lol2: http://pclab.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...