pawelxx Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Witam. Prosze pomoc mi wyrabc dobre pamieci do plyty Microstar 955X Platinium oraz procesora Pentium D 830. Narazie mysle nad Pamiecia Geil Ultra DDR2 533 Mhz (2x1024 MB) oraz na Geilami DDR2 (model "nie" ultra) lub Kingstonami (nie HyperX). A moze wybrac cos innego ?? Prosze mi doradzic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fly-bane Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 ja wlasnie od wczoraj mam Geile ultra, o ktorych pisales. mam je po wymianie Kingstonow (o ktorych tez pisales), bo padly mi i oddalem na gwaracji po 2tygodniach od zakupu (jakas wada produkcyjna pewnie...). poki co sprawuja sie calkiem niezle, ale mam je jeszcze za krotko zeby zachwalac ;) w kazdym razie te CL3 jakos nie straszy tak bardzo jak CL4 u kingstone'a czy geila w wersji 'nie ultra'... tak czy owak, kingstone'y (na kosciach samsunga one byly) zdecydowanie odradzam... pozdrawiam rafal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...