Gość seraf Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 zamierzam pozbyc sie tego zestawu i wymienic na cos innego. czy ktos z was mial moze porownanie tego sprzetu do z-5500, ewentualnie do gigaworks ? Nie wiem jak wypada logitech z-5500, nie spyszalem go i nie mam porownania do swoich. Przyznam sie ze cena okolo 1199 w icomp i cieple opinie urzytkownikow tego zestawu na roznych forach przekonuja mnie do niego. Tylko pytanie stare jak swiat, czy roznica pomiedzy moim 5700 a tymi logitechami jest warta ich ceny ? A moze jakis inny zestawik ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 zamierzam pozbyc sie tego zestawu i wymienic na cos innego. czy ktos z was mial moze porownanie tego sprzetu do z-5500, ewentualnie do gigaworks ? Nie wiem jak wypada logitech z-5500, nie spyszalem go i nie mam porownania do swoich. Przyznam sie ze cena okolo 1199 w icomp i cieple opinie urzytkownikow tego zestawu na roznych forach przekonuja mnie do niego. Tylko pytanie stare jak swiat, czy roznica pomiedzy moim 5700 a tymi logitechami jest warta ich ceny ? A moze jakis inny zestawik ? Pozdrawiam 1684113[/snapback] polecam ten topic: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=154257&st=0# ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seraf Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 polecam ten topic: 1684140[/snapback] to dysputa o 5.1 a stereo za ta sama kase. Ja nie chce stereo lecz zamierzam wymienic jeden 5.1 na drugi i nigdzie nie znalazlem sensownego porownania z5500 vs 5700 creative. Rozwiazania w stylu koda lub inne tansze zestawy 5.1 nie wchodza w gre ze wzgleduna gabaryty wiec biore pod uwage jedynie pctowe zestawy. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 to dysputa o 5.1 a stereo za ta sama kase. Ja nie chce stereo lecz zamierzam wymienic jeden 5.1 na drugi i nigdzie nie znalazlem sensownego porownania z5500 vs 5700 creative. Rozwiazania w stylu koda lub inne tansze zestawy 5.1 nie wchodza w gre ze wzgleduna gabaryty wiec biore pod uwage jedynie pctowe zestawy. Pozdrawiam 1684148[/snapback] hmm ja takiego pownania rowniez nie zrobie gdyz nie slyszalem zestawu 5700. Jednak mialem 7700 i o nich z czystym sumieniem moge powiedziec pierdziawy ;) Efekt dzwieku przestrzennego co prawda wystepowal ale jakosc dzwieku i wrazenia odsluchowe naprawde baaardzo kiepskie. Produkt Logitecha (Z5500) stoi tutaj o kilka klas wyzej i jako posiadacz moge go jak najbardziej polecic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seraf Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 hmm ja takiego pownania rowniez nie zrobie gdyz nie slyszalem zestawu 5700. Jednak mialem 7700 i o nich z czystym sumieniem moge powiedziec pierdziawy ;) Efekt dzwieku przestrzennego co prawda wystepowal ale jakosc dzwieku i wrazenia odsluchowe naprawde baaardzo kiepskie. Produkt Logitecha (Z5500) stoi tutaj o kilka klas wyzej i jako posiadacz moge go jak najbardziej polecic :) 1684202[/snapback] 7700 ja slyszalem :-)) Gra podobnie z przewaga basu w 5700 ale nie slyszalem 5500 :-)) Wiec skoro 7700 to pierdziawy to samo i moje 5700 :-)) Dzieki za info :-) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 7700 ja slyszalem :-)) Gra podobnie z przewaga basu w 5700 ale nie slyszalem 5500 :-)) Wiec skoro 7700 to pierdziawy to samo i moje 5700 :-)) Dzieki za info :-) Pozdrawiam 1684428[/snapback] czekam wiec na wrazenia/odczucia po sprawdzeniu nowego nabytku i rowniez pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...