Skocz do zawartości
RauloS

Prosze O Pomoc Glosniki + Tv

Rekomendowane odpowiedzi

witam czy te gloscniki http://sklep.benchmark.pl/pelny_9937.html normalnie bez problemow podlacze do tego tv http://www.samsung.com/pl/products/televis.../ws_32z308p.asp

lub poprostu do dekodera lub xboxa ale chodzi mi tak bezproblemowo bez zadnych przerabiania kabli (koncowek) pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zawsze byłem zwolennikiem stereo czyli dwie kolumny każda przynajmniej o przekątnej TV ~200W i wzmacniacz ~100W. Taki zestaw mozna kupić nawet używany w sklepach muzycznych. Proszę nie mylić mocy z mocą tych pudełeczek 5,1 bo tylko jedno pierdnięcie jednej kolumny potrafi przestawić te 5,1 ze ich nie poskładasz. Wygoda i zapewne nie będzie kłopotów z podłączaniem, no jedynie z sąsiadami ....Lex

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raz jeszcze powtorze...

Do 400zl 5.1 to zadne.

Kupiles telewizor za pare tysiakow a zalujesz kasy na porzadne naglosnienie :lol:

IMHO lepiej kup na allegro jakis dobry uzywany amplituner albo wzmacniacz, do tego dwa monitorki na przyklad AMO za 350zl i bedzieto 100x lepiej gralo nawet z tv niz to gowniane 5.1

Koszt wzmacniacza moze byc rozny, ale do 300 zl jest w czym wybrac...

Za calosc w okolicach 700zl bediesz mial juz konkretne naglosnienie :P

Edytowane przez SpiderMAN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi