RauloS Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 witam czy te gloscniki http://sklep.benchmark.pl/pelny_9937.html normalnie bez problemow podlacze do tego tv http://www.samsung.com/pl/products/televis.../ws_32z308p.asp lub poprostu do dekodera lub xboxa ale chodzi mi tak bezproblemowo bez zadnych przerabiania kabli (koncowek) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Miec taki tv i kupowac takie gowniane glosniki :P :lol: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RauloS Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 to sory jak one sa gowniane :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexicon Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Ja zawsze byłem zwolennikiem stereo czyli dwie kolumny każda przynajmniej o przekątnej TV ~200W i wzmacniacz ~100W. Taki zestaw mozna kupić nawet używany w sklepach muzycznych. Proszę nie mylić mocy z mocą tych pudełeczek 5,1 bo tylko jedno pierdnięcie jednej kolumny potrafi przestawić te 5,1 ze ich nie poskładasz. Wygoda i zapewne nie będzie kłopotów z podłączaniem, no jedynie z sąsiadami ....Lex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RauloS Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 no to jakie byscie mi radzili kupic glosniki do 400zl 5.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 (edytowane) Raz jeszcze powtorze... Do 400zl 5.1 to zadne. Kupiles telewizor za pare tysiakow a zalujesz kasy na porzadne naglosnienie :lol: IMHO lepiej kup na allegro jakis dobry uzywany amplituner albo wzmacniacz, do tego dwa monitorki na przyklad AMO za 350zl i bedzieto 100x lepiej gralo nawet z tv niz to gowniane 5.1 Koszt wzmacniacza moze byc rozny, ale do 300 zl jest w czym wybrac... Za calosc w okolicach 700zl bediesz mial juz konkretne naglosnienie :P Edytowane 6 Października 2005 przez SpiderMAN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...