CriXu Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 witam zastanawiam sie nad zestawem klaw. + mysz (zestaw bezprzewodowy z optyvzna myszka) i nie wiem ktory lepszy i ktory wybrac... wacham sie miedzy: Zestaw A4Tech KBS-26B5RP a Logitech zestaw Cordless Desktop EX 100 pomorzcie w wyborze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 W A4 jest lepsza mysz a w Logitechu klawiatura. Z doświadczenia wiem, że produkty Logitecha są lepszej jakości niż A4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CriXu Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 najbardziej zalezy mi na dobrej myszce, bajery mi sa nie potrzebne wystarczy mi mysz z jedna rolka i gora 4 przyciskami (ale 3 wystarza w zupelnosci), przeczytalem komentarz na temat tego A4-Tech-a i wiara w komputroniku napisala ze myszka na akumulatorkach 1400mha dziala 4/5 dni a na 2600 7/8 to ja chyba zrezygnuje bo nie zamierzam ladowac co tydzien akumulatorkow choc nie wiem czy tez w to wierzyc... Myszke chcialbym optyczna i bezprzewodowa zeby nie meczyc sie z kablem z, musi byc dobra bo czasem gram w BF2 i albo kabel mi przeszkada albo kulka w mojej myszce... nie wiem juz co wybrac :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CriXu Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 a co myslicie o tym zestawie???? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=66175704 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...