Krzysztof Kipa Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 acer aspire 3023 (sempron 3000+, 512mb,80gb,ati radeon x700 128mb) Kupilem go wczoraj i wszystko jak na razie bylo ok, do momentu az sprawdzalem ile bedzie pracowal na baterii. Po rozladowaniu (przeszedl w stan hibernacji po jakichs 2h 15min) nie daje sie uruchomic ponownie. Wyglada to mniej wiecej tak: Dochodzi do biosu, i do tego momentu wszystko jest ok, kiedy zaczyna czytac bios, po jakichs 5-7s klawiatura przestaje reagowac (tzn wyglada to tak ze mozna wejsc do biosu, i przesunac sie o kilka pozycji uzywajac strzalek, a po jakichs 5-7s poprostu sie zwiesza, i juz nie mozna nic zrobic). Probowalem bootowac go z plyty (zwykly windows xp prof. [z poprzedniego kompa] a wczesniej z plyty dolaczanej przez producenta, ale rezultat jest taki sam, dioda na napedzie sie swieci, plyta sie kreci, a komp wisi. Jesli mial ktos, lub slyszal o podobnym poroblemie to bardzo prosze o odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioking Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Probowales odpalic bez bateri? Moze to cos pomoze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Kipa Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 (edytowane) Probowales odpalic bez bateri? Moze to cos pomoze. 1684151[/snapback] probowalem, bez zmian <edycja po 5 min> hmm wlasnie sie uruchomil poprawnie, tzn po jakiejs godzinie meki, najlepsze jest to ze nic nie zrobilem, wszystko bylo tak jak przy poprzednich probach. Dalej nie wiem co bylo problemem, i czekam na sugestie (poniewaz dostalem go dopiero wczoraj poczekam z odeslaniem do serwizu jakis czas, zeby zobaczyc czy cos sie jeszcze nie zepsuje). PYTANIE POZOSTAJE OTWARTE. Edytowane 5 Października 2005 przez Krzysztof Kipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozmu Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 No i co się dalej dzieje? Działa już ok, czy był jednak serwis? Mineło sporo czasu a Ty nic nie napisałeś, a mnie ten sprzęt mocno interesuje. Pozdrawiam, A. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k.edge Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Witam! Ja też miałem podobny problem z Acerem 3023, znajomy miał to samo z Acerem na Celeronie. Receptą jest odłączenie od prądu, wyjęcie baterii i odczekanie dłuższej chwili. Chyba to jakiś defekt Acerów, ale nieszkodliwy, choć może przestraszyć na początku. Pozdrawiam, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...