DAMPO21 Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Witam mam problem i proszę mnie nie odsyłać do "Google" bądź "szukaj było" bo naprawdę szukałem. A więc do sedna. Cały dysk skasowałem przypadkiem ale do kosza. Używam programu Total Commmander. Jeśli by był to mój komputer to by problemu nie było Kosz i Zaznaczam co chce i Przywróc ale total ma to w koszu D:\recycler\oznaczenie kosza\ i wszystko by było nieby w pożo ale to jest 9000 plików a niemogę zaznaczyć plików i nacisnąć Przywróc bo przywraca tylko jeden, albo niechce. a znowu kopijąc te pliki normalnie to mam nazwe np. DE25411. A jak biorę Przywróć to mi zmienia nazwę i daje ścieżkę jaka była. Proszę o pomoc. Jakiego programu użyć i prosiłbym o opis. Z góry THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Witam mam problem i proszę mnie nie odsyłać do "Google" bądź "szukaj było" bo naprawdę szukałem. A więc do sedna. Cały dysk skasowałem przypadkiem ale do kosza. Używam programu Total Commmander. Jeśli by był to mój komputer to by problemu nie było Kosz i Zaznaczam co chce i Przywróc ale total ma to w koszu D:\recycler\oznaczenie kosza\ i wszystko by było nieby w pożo ale to jest 9000 plików a niemogę zaznaczyć plików i nacisnąć Przywróc bo przywraca tylko jeden, albo niechce. a znowu kopijąc te pliki normalnie to mam nazwe np. DE25411. A jak biorę Przywróć to mi zmienia nazwę i daje ścieżkę jaka była. Proszę o pomoc. Jakiego programu użyć i prosiłbym o opis. Z góry THX 1684282[/snapback] Nie mozesz poprostu przez kosz a nie totala? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMPO21 Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Naturalnie tak próbowałem. Ale w koszu mam pliki tylko te które przez explorera usuwałem, i wchodziłem nawet na ten kosz co mam oznaczenia takie jak w totalu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 co Ty gadasz..usunąłem 2 pliki.. wszedłęm do kosza totalem.. zazaczyłęm wsyzstkie.. DeXX prawą myszką klik i przywróć... przywróciło oba (wszystkei zanzaczone) więc myślę, że i 9000 też przywróci... Moze jakąś krzywą wersję totala masz... ja mam 6.0 i mi to działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskan Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 A gdy zdarzy ci się ponownie utracić dane to nie ró zadnych chocków-klocków, tylko uzyj softu do odzyskiwania danych. To bardziej pewne pod warunkiem, że po tym jak zorientowaleś się, że coś ci trachęło nie nadpiszesz tych danych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...