makakus Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Czy udalo sie wam podrkecic athlona fsb powyzej 166MHz?? Jesli tak to na jakim mobo i napieciu??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Popytaj berkuta :D Ja swojgo max co wyciagnolem to 152 :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 ~175 (nie pamietam dokladnie )przy otwartym oknie jak bylo dosyc zimno :twisted: athlon 1.6+/ga-7va i wentyl spire :) , bez zmiany napiecia na 170 bangla bez otwierania okna :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Mój Athlon XP 2000+ poszedł na fsb 151Mhz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Ja pracuje codziennie :) na FSB 200+ i całkiem niezłych timingach, aktualnie 200 2-2-6-2-1T :) Zobacz tez ten wątek :) Masz na myśli odblokowanego XP oczywiście? Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Ja mam Fsb 166 na płycie DFi i jest ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Ja mam nieodblokowanego i idzie na 164, ciekawi mnie na ile by poszedl na Epoxie, bo w sobote moze bede mial.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Na codzien 171,max.175.Abit szybki jest...tyle musi starczyc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jahu Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Ja pracuje cały czas na fsb 166 bo nie chce dawać Volcano na High (dzwiek jak odkurzacz). Ale jak dam 181 to wstaje tylko już chłodzenie nie wyrabia. Fsb 175 mam na swoim stabilnie 100% ale ten V7+... :cry: (zagłośny). Dodam że mam serie AGOIA wiec :wink: a. Pamięci mam noname 266 i na 350 pracują bez żadnego problemu :lol: . Moja płyta to GA-7VA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zobacz tez ten wątek :) Dzieki za cynk (niechcialo mi szukac) tylko nie mowcie reed`owi ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Ja pracuje cały czas na fsb 166 bo nie chce dawać Volcano na High (dzwiek jak odkurzacz). Ale jak dam 181 to wstaje tylko już chłodzenie nie wyrabia. Fsb 175 mam na swoim stabilnie 100% ale ten V7+... :cry: (zagłośny). Dodam że mam serie AGOIA wiec :wink: a. Pamięci mam noname 266 i na 350 pracują bez żadnego problemu :lol: . Moja płyta to GA-7VA. AGOIA, wlasnie, troche przywalilem bo wziolem boxowego( AROIA ), sam nie wiem poco, bo wiatrak strasznie badziewny (zarysowalem zapinke od soceta, przy zakladaniu myslalem ze zlamie zaczep) skusila mnie gwarancja i nalepka;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Ja pracuje cały czas na fsb 166 bo nie chce dawać Volcano na High (dzwiek jak odkurzacz). Ale jak dam 181 to wstaje tylko już chłodzenie nie wyrabia. Fsb 175 mam na swoim stabilnie 100% ale ten V7+... :cry: (zagłośny). Dodam że mam serie AGOIA wiec :wink: a. Pamięci mam noname 266 i na 350 pracują bez żadnego problemu :lol: . Moja płyta to GA-7VA. mozesz podac na jaki vcore i vdimm przy fsb 166 i 175???i jakie timingi ddr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jahu Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Dodam, że mnożnik i napięcie default-owe (10,5 / 1.75V) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jahu Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Ja pracuje cały czas na fsb 166 bo nie chce dawać Volcano na High (dzwiek jak odkurzacz). Ale jak dam 181 to wstaje tylko już chłodzenie nie wyrabia. Fsb 175 mam na swoim stabilnie 100% ale ten V7+... :cry: (zagłośny). Dodam że mam serie AGOIA wiec :wink: a. Pamięci mam noname 266 i na 350 pracują bez żadnego problemu :lol: . Moja płyta to GA-7VA. mozesz podac na jaki vcore i vdimm przy fsb 166 i 175???i jakie ustawienie ddr W biosie mam wszystko na auto (pamięci 266). Napięcie na żadnym podzespole nie jest zmnienione. A fsb 181 (1901 Mega) też na defaulcie - tylko chłodzenie nie wystarcza i chaczy sie przy wchodzeniu do windy :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 cos chłopie bujasz???? jeszcze nie widziałem by komus proc na vcore 1.75 poszedł na 181 i jednoczesnie ddr 266 na tym fsb-bajki piszesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Dodam, że mnożnik i napięcie default-owe (10,5 / 1.75V) :lol: Chyba zamienie proca na AGOIE.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 albo bajki piszesz albo masz niesamowicie dobre pamiątki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Ja pracuje cały czas na fsb 166 bo nie chce dawać Volcano na High (dzwiek jak odkurzacz). Ale jak dam 181 to wstaje tylko już chłodzenie nie wyrabia. Fsb 175 mam na swoim stabilnie 100% ale ten V7+... :cry: (zagłośny). Dodam że mam serie AGOIA wiec :wink: a. Pamięci mam noname 266 i na 350 pracują bez żadnego problemu :lol: . Moja płyta to GA-7VA. mozesz podac na jaki vcore i vdimm przy fsb 166 i 175???i jakie ustawienie ddr W biosie mam wszystko na auto (pamięci 266). Napięcie na żadnym podzespole nie jest zmnienione. A fsb 181 (1901 Mega) też na defaulcie - tylko chłodzenie nie wystarcza i chaczy sie przy wchodzeniu do windy :cry: jakie mobo napisz jeszcze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jahu Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 cos chłopie bujasz???? jeszcze nie widziałem by komus proc na vcore 1.75 poszedł na 181 i jednoczesnie ddr 266 na tym fsb-bajki piszesz jak mi powiesz jak sie robi screen-y w biosie i pod dosem (oprócz zdjęć) to Ci udowodnie że to nie bajer. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jahu Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Ja pracuje cały czas na fsb 166 bo nie chce dawać Volcano na High (dzwiek jak odkurzacz). Ale jak dam 181 to wstaje tylko już chłodzenie nie wyrabia. Fsb 175 mam na swoim stabilnie 100% ale ten V7+... :cry: (zagłośny). Dodam że mam serie AGOIA wiec :wink: a. Pamięci mam noname 266 i na 350 pracują bez żadnego problemu :lol: . Moja płyta to GA-7VA. mozesz podac na jaki vcore i vdimm przy fsb 166 i 175???i jakie ustawienie ddr W biosie mam wszystko na auto (pamięci 266). Napięcie na żadnym podzespole nie jest zmnienione. A fsb 181 (1901 Mega) też na defaulcie - tylko chłodzenie nie wystarcza i chaczy sie przy wchodzeniu do windy :cry: jakie mobo napisz jeszcze GigaByte GA 7VA (najsłabsza wersja, ale chodzi jakoś :wink: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 hehe moze najslabsza ale jak sie na niej procki kreca :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 cos chłopie bujasz???? jeszcze nie widziałem by komus proc na vcore 1.75 poszedł na 181 i jednoczesnie ddr 266 na tym fsb-bajki piszesz jak mi powiesz jak sie robi screen-y w biosie i pod dosem (oprócz zdjęć) to Ci udowodnie że to nie bajer. czyli jak??? nieodblokowany proc fsb 181 v core 1,75 ddr 266 na vdimm 2.5 tak???? i wszystko rock stable?? no comments-szkoda ze nie mieszkam we wrocku bo jak niezobacze to nie uwierze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jahu Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 cos chłopie bujasz???? jeszcze nie widziałem by komus proc na vcore 1.75 poszedł na 181 i jednoczesnie ddr 266 na tym fsb-bajki piszesz jak mi powiesz jak sie robi screen-y w biosie i pod dosem (oprócz zdjęć) to Ci udowodnie że to nie bajer. czyli jak??? nieodblokowany proc fsb 181 v core 1,75 ddr 266 na vdimm 2.5 tak???? i wszystko rock stable?? no comments-szkoda ze nie mieszkam we wrocku bo jak niezobacze to nie uwierze rock Stable jest przy 175 (wcześniej pisałem). Właśnie zrobiłem screen-a i ... http://g:1.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jahu Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Bartezjusz. jakoś nie moge dać rady z umieszczeniem tego screena. więc jak chcesz to daj nr icq lub @mail to Ci wyśle. Ty zobaczysz i potwierdzisz (bo nie chce być "osądzany" o "kłamstwo") :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 cos chłopie bujasz???? jeszcze nie widziałem by komus proc na vcore 1.75 poszedł na 181 i jednoczesnie ddr 266 na tym fsb-bajki piszesz jak mi powiesz jak sie robi screen-y w biosie i pod dosem (oprócz zdjęć) to Ci udowodnie że to nie bajer. czyli jak??? nieodblokowany proc fsb 181 v core 1,75 ddr 266 na vdimm 2.5 tak???? i wszystko rock stable?? no comments-szkoda ze nie mieszkam we wrocku bo jak niezobacze to nie uwierze rock Stable jest przy 175 (wcześniej pisałem). Właśnie zrobiłem screen-a i ... http://g:1.jpg daj no lepiej lepszego linka do screena Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 daj poprawną scieżke do tego zdjęcia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jahu Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Daj nr ICQ lub @mail to Ci wyśle bo nie moge jakoś go umieścić na forum. A Ty sprostujesz (czytaj potwierdzisz) to co pisałem. ok :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Proponuje, abyś rzucił skrina na jakiś darmowy serwer i zapodał linka. Ja mam specjalne konto tylko na rysunki na forum :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...