Skocz do zawartości
Gość

Club3d Nvidia 6800

Rekomendowane odpowiedzi

witam :)

chcialbym sie dowiedziec czy ktos ma moze karte club3d 6800 128mb i czy da sie w niej odblokowac potoki.

a moze lepszym zakupem bedzie club3d 6600gt ddr3??

prosze o opinie :)

z gory wielkie thx!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bierz jakiejś renomowanej firmy. Zamiast tego GIGABYTE 6800 (Misiek175 chodzi cie o tego z pasywnym chłodzeniem?-czyli bez wentylatora?) bierz LEADTEK WINFAST 6800, bo ma wydajniejsze chłodzenie. No i dobrze się kręcą.

1684894[/snapback]

aha,czyli gigabyte nie jest już renomowaną firmą? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aha,czyli gigabyte nie jest już renomowaną firmą? :lol:

1684967[/snapback]

Nie nie nie.....nie zrozumcie mnie żle.Gigabyte jest renomowaną firmą i to bardzo dobrą tylko zamiast gigabyte wolałbym winfasta, bo ma lepsze chłodzenie tzn. wydajniejsze

Edytowane przez Cyna58

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie nie nie.....nie zrozumcie mnie żle.Gigabyte jest renomowaną firmą i to bardzo dobrą tylko zamiast gigabyte wolałbym winfasta, bo ma lepsze chłodzenie tzn. wydajniejsze

1685004[/snapback]

tak masz racje, winfast ma rzeczywiscie wydajniejsze chłodzenie, aczkolwiek gigabyte jest bezszelestny....chociaż kanapka winfasta na minimum obrotów jest nadal bardzo wydajna i przede wszystkim cichca...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak masz racje, winfast ma rzeczywiscie wydajniejsze chłodzenie, aczkolwiek gigabyte jest bezszelestny....chociaż kanapka winfasta na minimum obrotów jest nadal bardzo wydajna i przede wszystkim cichca...

1685011[/snapback]

No właśnie i jeszcze w którymś temacie już Ty pisałeś że Leadtek montuje na swoich kartach dobrze podkręcające się rdzenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no powiedzmy ze chodzi o to ze leadteki wyróżniają sie @ w porównaniu do wiekszosci firm [;

1685036[/snapback]

Chchesz mi udowodnić, że się mylę. Czy tak? No dobra. Jeśli miałbym kupic Gigabyte z pasywnym chłodzeniem i chciał go podkręcać to musiałbym kupić inne chłodzenie. i to już dodatkowy koszt, a w Winfastach odrazu mam dobre chłodzenie i mogę spokojnie kręcić. Bo chyba Leadteki są nieco tańsze od Gagabyte'ów?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1685011[/snapback]

Wszystko byłoby pięknie tylko, że Leadtek w całym tym ustrojstwie spaprał chłodzenie jednej kostki pamięci na karcie. Ci co zdejmowali org. chłodzenie Leadteka wiedzą o co mi chodzi....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko byłoby pięknie tylko, że Leadtek w całym tym ustrojstwie spaprał chłodzenie jednej kostki pamięci na karcie. Ci co zdejmowali org. chłodzenie Leadteka wiedzą o co mi chodzi....

1688247[/snapback]

To moze napiszesz troszke wiecej albo dasz jakies foty?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To moze napiszesz troszke wiecej albo dasz jakies foty?

1688847[/snapback]

Chodzi mi o jedną górnych kostek pamięci na karcie, znajduje się ona pod silniczkiem wiatraczka to jest raz, a dwa to, to, że tylko w ok. 35% styka się ona z radiatorem i to na dodatek przez kawałek silikonowego paska. Edytowane przez Kosiarz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzi mi o jedną górnych kostek pamięci na karcie, znajduje się ona pod silniczkiem wiatraczka to jest raz, a dwa to, to, że tylko w ok. 35% styka się ona z radiatorem i to na dodatek przez kawałek silikonowego paska.

1688859[/snapback]

OK.Dzięki za odpowiedź.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi