witkowski_r Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Witam, mam Della inspirona 2650 z procesorem P4 2GHz. Mam pytanie jak zmniejszyć jego częstotliwość pracy, chodzi mi o program, który podobnie jak w nowych notebookach pozwala regulować czestotliwość pracy procesora (z poziomu windowsa) w celu zmniejszenia poboru mocy czy takie coś jest bezpieczne?. Wiem ze podczas pracy na baterii sam dobiera częstotliwośćm ale ja chce stale ustawić tą najniższą 700MGzm by dlużej pracować na baterii. Jesli ktoś dysponuje informacjami o takim programie to bardzo proszę o odpowiedź na frum bądz na adres witkowski_r@op.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 ten drugi Twoj temat zbyteczny.Usun go zanim zrobi to moderator. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...