Kwiecień Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zna ktoś adres (www) jakiegoś taniego sklepu w USA? I powinien mieć XP2800+(jeśli toto wogóle wyszło). Mam tam starego więc szykuje się do zakupu jakiegoś XP pow. 2400+ :D lub P4 2.53. Nie pytajcie się po co mi to gdy mam taki procek jak teraz, poprostu chce złożyć 2-go kompa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiven Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 http://www.pricewatch.com wpiszesz co chcesz kupic i bedziesz mial linki do tanich sklepow w usa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 poco Ci to skoro masz takiego proca ;) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 a mzoe taka wyszukiwarka w canadzie sklepy ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 http://www.newegg.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 www.yahoo.com - sekcja shopping, masz sklepy wysylkowe... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 thx panowie yahoo znalem :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Na tej stronie sa ceny http://www.newegg.com w usd czy w kanadyjskich dolcach ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Na tej stronie sa ceny http://www.newegg.com w usd czy w kanadyjskich dolcach ?Są w USD i to najlepszy sklep wysyłkowy w USA :) Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrAg Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Na tej stronie sa ceny http://www.newegg.com w usd czy w kanadyjskich dolcach ?Są w USD i to najlepszy sklep wysyłkowy w USA :) Pozdrawiam, Zgadzam sie , jest to jeden z najtanszych sklepow internetowych w USA, znam ludzi, ktorzy qpowali rzeczy na neweggu i sprzedawali na ebayu :) oczywiscie z zyskiem. Przesylka szla ok 3 dni (free fedex saver shiping) z CA do NY. Naprawde polecam (maja tez athlona 2800xp cena 399$ 8O ) , co myslicie o athlonie 1800XP 0.13 - 69$ seria AIUGA - podobno chodza na 2ghz przy AC i wiecej - niezly zakupik jak za taka sumke , moze ktos ma takiego proca ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 nie wiecie ile kosztuje przesylka i jak to jest z gwarancja tzn na czyj koszt wysylam jakas zepsuta czesc bo moze ja bym sobie zamowil jakas fajna zasilke :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrAg Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 nie wiecie ile kosztuje przesylka i jak to jest z gwarancja tzn na czyj koszt wysylam jakas zepsuta czesc bo moze ja bym sobie zamowil jakas fajna zasilke :) :? ten sklep jest tylko na USA - nigdzie wiecej nie wysylaja(moze poza Canada) , jezeli masz kogos w stanach to przez niego a pozniej poczta do Polski , co do gwarancji to jest ale w Usa :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kap00ch Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 tak btw Drag skad sciagles swoja meduse:) jakbys mogl podac adresik sklepiku i czy ci do polski wyslali czy przez znajomka:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Ja mam w Chicago starego a zbliża się gwiazdka no więc za wysyłkę nic nie płacę a cłem sie nie przejmuje bo znam wiele sposobów na jego ominięcie. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrAg Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 tak btw Drag skad sciagles swoja meduse:) jakbys mogl podac adresik sklepiku i czy ci do polski wyslali czy przez znajomka:) Skad mam - przywiozlem z USA po wakacjach , qpilem oczywiscie na www.newegg.com (to nie reklama) :) aha i ta medusa jest naprawde cacy :lol: , Moze ktos jednak cos wie o tym Athlonie 1800XP 0.13 seria AIUGA ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 ej znalazlem sobie pamiatki kingston 256 takie jak mam teraz za ok. 70$ ile myslicie, ze oplaca sie cos takiego kupowac i placic za przesylle lub jakis podatek do tego ?? Oplaca siw w ogule cos takiego ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Planuje wziąć P4 2.4Ghz + Rambus 256MB 32bit 1066MHz + jakaś płyta główna. Co sądzicie o takim zestawieniu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Nie tylko newegg ale jest wiele sklepow w stanach a warto je szukac przez www.pricewatch.com ja to mam praktycznie calego kompa ze stanow (brat kapitalista niech dzwiga jak chce przujechac i wyzyskiwac polakow :) ) a co najwazniejsze jest o wiele pewniej niz u nas nawet w sklepie gdzie kupujezs ogladajac towar Jak padla mi nagrywara ktora byla przywieziona w lato to brat przyjechal na swieta zabral ja a potem mialem przez jego kolego spowrotem w naszej piekniej ojczyznie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...