MuadDib Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 (edytowane) mam taki problem z KAV ze menadzer zadan windowsa wyswitla mi 90% jako wykorzystanie przez niego CPU, a nie potrafie go w zaden sposob wylaczyc. wczesniej mialem ikonke w pasku zadan przez ktora po wpisaniu hasla moglem sie dostac do progoramu i nim operowac/ wylaczyc go, teraz nie wiem dlaczego juz jej tam nie ma, a proby wylaczenia kavsvc.exe z menadzera zadan windowsa koncza sie komunikatem o braku dostepu do programu. gdy probuje odpalic go z ikony, nic sie nie wyswietla, co wiecej nie moge go usunac z powodu braku dostepu. help :mur: Edytowane 10 Października 2005 przez MuadDib Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MuadDib Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 up Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MuadDib Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 bump Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MuadDib Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 czemu nikt nie odpowiada :<? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIGOLSEN Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 No to masz problem , tylko po co tworzysz tyle zbędnych postów ? Na początek odepnij złącze od internetu , jakiekolwiek używasz . Odinstaluj Kaspera i ewentualnie zainstaluj ponownie . Pościągaj bazy i przeskanuj kompa . Sprawdź , też system pod kątem trojanów i robali , ale innym oprogramowaniem niż Kaspersky - polecam CounterSpy , niestety nie jest darmowy , ale demo powinno dać odpowiedź , czy wszystko jest ok . Takie zachowanie Kaspera może świadczyć o próbie wyłączenia programu antywirusowego , lub firewalla przez trojana . Albo tez próbę włamania do systemu , która jest blokowana . Jeśli program nie daje sobie rady , to może go zmień na inny . Mnie podczas testowania próbnego , nigdy nie przeskanował komputera do końca . Wyłączał się podczas skanowania któregoś tam z kolei dysku i to co ciekawe całkowicie . Po takim zabiegu traciłem ochronę antywirusową komputera . Tak jak i inne ma więc wady i to jak dla mnie poważne , a nawet krytyczne . Pozdrawiam . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...