Hefal Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 (edytowane) Witam! Mam pytanie dotyczące możliwości połączenia dwóch kart graficznych GF 6600 bez potrzeby spinania ich mostkiem, a jedynie za pomocą sterowników ForceWare 77.76.Czy do tego celu konieczna jest płyta główna SLI z 2 złączami PCI-Express 16x, czy możliwe jest połączenie dwóch takich kart na płycie głównej mającej 1 slot PCI-Express 16x i 1 slot PCI-Express 4x, np. na MSI K8N Neo4-F. Edytowane 5 Października 2005 przez Hefal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyna58 Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Niby jak to chcesz zrobić? :blink: Z resztą nie lepiej kupić jedną lepszą zamiast dwa GF6600 i łączyć je w jakiś dziwaczyny sposób? GF 6600 non GT nie obsługuje SLI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hefal Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 http://benchmark.pl/r.php?file=http://benc...rce6600SLI.html Wysłałem do benchmarka pytanie w sprawie sprzedaży przez nich płyt głównych SLI i dwóch kart 6600 (nie mających możliwości połączenia mostkiem) i otrzymałem od nich wiadomość z powyższym linkiem. Oczywiście ze lepiej kupić 1 fajna kartę, ale niestety musze liczyć się z ograniczeniami finansowymi i teraz chciałbym kupić 1 słabsza karte a za kilka miesięcy dokupić następną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Ze strony płyty głównej musi być wsparcie SLI i wystarczy wyżej wspomniany sterownik i gitara żadnego mostka już nie trzeba 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Wczesniej bez mostka notowane byly nawet spadki wydajnosci. I wiadomo bylo, ze to wina sterownikow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...