Skocz do zawartości
kucyk

O Serwisie

Rekomendowane odpowiedzi

widze, ze pojawia sie u was tendencja do znajdowania winnego za aktualny stan rzeczy. Jesli nie mozecie juz jechac po moderacji, to zabieracie sie za naczelnego. Moze macie w tym troche racji, tylko mam dla Was jedna prosta analogie.

Kupujemy sobie kielbase w sklepie. Jesli okazuje sie, ze jest niesmaczna to jej wiecej nie jemy, a kupujemy inna. Wy natomiast zaczynacie pisac do firmym, ktora ja produkuje o to, zeby zmienila skladniki oraz smak. Czy to normalne?

Jest git, to zostajemy i czytamy tutaj testy, a ze wiemy, ze NIE JEST GIT, to czytamy je na innych portalach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widze, ze pojawia sie u was tendencja do znajdowania winnego za aktualny stan rzeczy. Jesli nie mozecie juz jechac po moderacji, to zabieracie sie za naczelnego. Moze macie w tym troche racji, tylko mam dla Was jedna prosta analogie.

Kupujemy sobie kielbase w sklepie. Jesli okazuje sie, ze jest niesmaczna to jej wiecej nie jemy, a kupujemy inna. Wy natomiast zaczynacie pisac do firmym, ktora ja produkuje o to, zeby zmienila skladniki oraz smak. Czy to normalne?

Jest git, to zostajemy i czytamy tutaj testy, a ze wiemy, ze NIE JEST GIT, to czytamy je na innych portalach.

1703943[/snapback]

Amen

Edytowane przez Heat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no masz Ci los. Oczywiście, że chcę żeby się rozwijał. Czy ja napisałem, że nie chcę? Chodzi mi tylko o to, że niekoniecznie trzeba prowadzić taką nagonkę, jeśli nie jesteśmy w stanie nic zmienić. Portal jest własnością Liska i nie możemy mówić mu co ma robić. Nie chcę być zrozumiany jako jakiś niepostępowy użytkownik, ale po prostu dajmy sobie spokój. Naprawde lepszym rozwiązaniem jest czytanie newsów gdzie indziej, a korzystać z forum TUTAJ :) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chcę być zrozumiany jako jakiś niepostępowy użytkownik, ale po prostu dajmy sobie spokój.

1711472[/snapback]

W takim razie chyba sie rozumiemy, bo ja tez nie chce byc odbierany jako najbardziej natretny user na Tweaku. Chcialem poprostu usłyszec kilka słów wyjasnien od Liska. To chyba nic złego..

PEACE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no rozumiem, ale on nie ma najmniejszych powodow, zeby sie tlumaczyc. Robi jak chce, ma wlasne przekonanie (moze) o slusznosci tego co robi. Prawda taka, ze te newsy na tweaku nie sa potrzebne tak na dobra sprawe. W ogole to wszystko to juz nie to samo. Poziom polecial na leb na szyje. Coz...

Mam nadzieje, ze administracja podejmie jakies decyzje i zmieni cos na lepsze.

pozdrawiam rowniez.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór wyskakuje ciagle mi jakis p........ pop-up na tweaku allienware po zamknieciu go mam bialy kwadrat takiej samej wielkosci mam opere 7.0 czy mozecie cos z tym zrobic ew poinf mnie jak sie tego pozbyc na i.e 5.0 problemu nie ma ale problemem u mnie jest explorer ktory mi nie dziala nie wspominajac juz ze te pop-upy sa strasznie irytujace ale przez tego allienware niemal miemozliwe jest zwiedzanie forum.pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie: kiedy będzie nowa grafa na tweak.pl? :| Sonda jest już od niepamiętnych czasow, grafe macie przygotowaną też już od niepamiętnych czasów (znam grafika, tkóy ją dla was robił) a na głównej jak jej nie było, tak nie ma :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no masz Ci los. Oczywiście, że chcę żeby się rozwijał. Czy ja napisałem, że nie chcę? Chodzi mi tylko o to, że niekoniecznie trzeba prowadzić taką nagonkę, jeśli nie jesteśmy w stanie nic zmienić. Portal jest własnością Liska i nie możemy mówić mu co ma robić. Nie chcę być zrozumiany jako jakiś niepostępowy użytkownik, ale po prostu dajmy sobie spokój. Naprawde lepszym rozwiązaniem jest czytanie newsów gdzie indziej, a korzystać z forum TUTAJ

Pochwała

Tak, znasz historie ? Henry Ford, jako pierwszy prowadził i użył taśmy produkcyjnej. Świat pierwszy ujrzał samochód. Tylko po 10 latach miał kryzys, bo konkurencja wprowadzała nowe dodatki do samochodów, robiła większe samochody. A Ford uparcie produkował Model T (jeśli ktoś pamięta). Wszystko co było nowe, miało jakieś pomysły, on niszczył ze wściekłością (brał młot i rąbał na części).

Nie czarujmy się brak komentarzy pod Neswami, żadkie newsy. Stary Layout, brak testó nowego sprzętu. Straciło świetność. Nie tak dawno PCLAB, był jaki był, teraz to jest wzór, który jest chyba numerem 1.

Pomysł

To jest portal overcklokerski. Może czas przedstawić i co tydzień dawać newsu i obrazki jak ludzie przerabiają kompy. Przecież każdy się chce pochwalić co przetaktował i ile uzyskał punktów w 3dmarku czy w SisofSandra.... mam kilka innych pomysłó, można to rozchulać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pomysł

To jest portal overcklokerski. Może czas przedstawić i co tydzień dawać newsu i obrazki jak ludzie przerabiają kompy. Przecież każdy się chce pochwalić co przetaktował i ile uzyskał punktów w 3dmarku czy w SisofSandra.... mam kilka innych pomysłó, można to rozchulać.

Czyli tak jak jest na XS: ważne wydarzenia z forum są na stronie głównej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi