poca Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Dlatego odpalam w FF najpierw forum tweaka -> pclab (no sorry, ale wole ich czytać) -> IN4 -> fraz -> nForce :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 jest beton i tyle. dla mnie tweak to forum i nic wiecej od nwesow i recek mam inne serwisy i niekoniecznie polskie. 1690564[/snapback] Ja chciałbym aby to uległo zmianie. Lisek miał plany, nowy layout, itd ... ale co się z tym stało to nie wiem :( Recki to nie problem, problem to ich późniejsza publikacja. Co z tego, że mogę pisać jedną na tydzień jak potem czekam miesiąc (jak dobrze pójdzie) aż się pojawi jedna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serchio Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 (edytowane) Problem to organizacja, ale organizacja ta na samej górze. Czyżby tam coś umarło? Z tweakiem jestem od kilku lat :) Na strone główną kiedyś wchodziłem chętnie i często, a teraz? Nie byłem na niej przynajmniej z 6 miesięcy bo i po co? Newsy to nie problem. Mogę pisać je zarówno z angielskich jak i niemieckich portali ale do niczego nie dojdzie bo LISEK nic nie robi w kierunku poprawienia sytuacji strony głównej. Forum i tylko forum jest czymś ciekawym, ale jak ktoś wcześniej powiedział: "Świetne forum podpięte pod manrą stronę..." Coż z tego, że pasjonaci stworzyli by nową stronę, jeżeli nie mogą bo i nie mają prawa podpiąć forum. Powstałąby kolejna strona, na której redaktorzy staraliby się a 10 ludzi na dzień doświadczyłoby ich pracy. Sam coś o tym wiem, mimo że piszę dla serwisów mało odwiedzanych, to i liczba 400 odwiedzin mojego artykułu coś dla mnie znaczy :) Chcemy zmian? To trzeba pogadać z Liskiem. Jak pogadać z Liskiem? Tego nie wiem, ale z tego co tu piszecie nie można bo jest niedostępny :( Sprawę Luksa znam bo i trochę z nim od czasu do czasu pogadam i wiem, że ma duży talent i chęci ale szczerze mówiąc tweak to nie miejsce dla niego bo nie jest tu doceniony. Zapewne dlatego pisuje dla innych znanych serwisów, jak chociażby www.nvision.pl gdzie, jak sam mówi, najlepiej mu się układa. Znam parę serwisów z którymi współpracuję na których z wielką cieprliwością czekają na choćby 1 artykuł miesięcznie. Problem tych serwisów polega na niedostępności sprzętu do testów. Miłoby było gdyby LISEK wypowiedział się w czym leży problem? Edytowane 9 Października 2005 przez Nuklear Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 problem leży w tym, że lis z natury jest chytry... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 (edytowane) @fipa teraz to troszke przesadzasz :E Przecież nie każdy jest dostępny 24h/d i musi siedzieć na forum mimo iż to "jego" forum. Każdy ma życie prywatne a że nie pojawił się przez pół dnia to nie znaczy że żadko odwiedza forum ;) Bez przesady - wrzućmy na looz i poczekajmy trochę :E 1689291[/snapback] Uwazasz, ze dalej mamy czekac? Uwazasz, ze dalej przesadzam? 72h nieobecności wiem, uwielbiam zdanie "a nie mówiłem?" @kucyk najtrafniejsze stwierdzenie :) EDIT: Ma ktos kontakt z Liskiem? Edytowane 9 Października 2005 przez fipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro200 Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Uwazasz, ze dalej mamy czekac? Uwazasz, ze dalej przesadzam? 72h nieobecności wiem, uwielbiam zdanie "a nie mówiłem?" @kucyk najtrafniejsze stwierdzenie :) EDIT: Ma ktos kontakt z Liskiem? 1691152[/snapback] fipa no teraz są "już" :wink: powody do niepokoju :E Kiedyś z pewnością się zaloguje (bo pojawić zapewne się pojawił ;) - chyba) i odpisze na wszelkie dręczące nas pytania :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soften Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 (edytowane) Fipa i reszta co naciskacie na liska jesteście the best poprostu :lol: sprawdzacie czatujecie na niego kiedy wruci o której był itd a co was to obchodzi o której był ?? nie chce to nie odpisuje na tego posta nie rozumiem co to za jakaś afera to jest jego nie wasze on tym kieruje ja rozumiem że wy chcecie dobrze dla tweka itd ale takie sprawy załatwia się nie w taki sposób że piszecie był wczoraj, nie ma go już 72 godziny bo sądze że to jego sprawa kiedy wchodzi co robi itd :) bez przesady rozumiem że chcecie odpowiedzi od niego, ale nie piszcie takich głupot że już go nie ma tyle i tyle. Cierpliwości ja miałem pare pytać np. o skina ciemnego napisałem na forum spoko za jakiś czas marco odpisał i nie prześladowałem go tak jak wy Liska :lol: :lol: żeby nie wyszło że ja sie w jakiegoś adwokata bawie :angry: przydały by się małe zmiany na stronce, ale taka rozmowa nie doprowadzi do tego musicie czekać na szefa jak się pojawi i tyle. Edytowane 9 Października 2005 przez Soften Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Fipa i reszta co naciskacie na liska jesteście the best poprostu :lol: sprawdzacie czatujecie na niego kiedy wruci o której był itd a co was to obchodzi o której był ?? nie chce to nie odpisuje na tego posta nie rozumiem co to za jakaś afera to jest jego nie wasze on tym kieruje ja rozumiem że wy chcecie dobrze dla tweka itd ale takie sprawy załatwia się nie w taki sposób że piszecie był wczoraj, nie ma go już 72 godziny bo sądze że to jego sprawa kiedy wchodzi co robi itd :) bez przesady rozumiem że chcecie odpowiedzi od niego, ale nie piszcie takich głupot że już go nie ma tyle i tyle. Cierpliwości ja miałem pare pytać np. o skina ciemnego napisałem na forum spoko za jakiś czas marco odpisał i nie prześladowałem go tak jak wy Liska :lol: :lol: żeby nie wyszło że ja sie w jakiegoś adwokata bawie :angry: przydały by się małe zmiany na stronce, ale taka rozmowa nie doprowadzi do tego musicie czekać na szefa jak się pojawi i tyle. 1692336[/snapback] lol :lol: fajnie się czyta wypowiedź osoby która nie ma zielonego pojęcia o tym co się dzieje serwis <-> forum, nie zdającej sobie sprawy z tego jak beznadziejna atmosfera panuje u góry i gdzie ma Lisek nas wraz z całą moderacją i administracją forum... taką osobą jesteś Ty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 ....nie zdającej sobie sprawy z tego jak beznadziejna atmosfera panuje u góry i gdzie ma Lisek nas wraz z całą moderacją i administracją forum... :blink: :blink: Nie sadzilem ze 'az' tak zle jest :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro200 Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 lol :lol: fajnie się czyta wypowiedź osoby która nie ma zielonego pojęcia o tym co się dzieje serwis <-> forum, nie zdającej sobie sprawy z tego jak beznadziejna atmosfera panuje u góry i gdzie ma Lisek nas wraz z całą moderacją i administracją forum... taką osobą jesteś Ty 1692379[/snapback] I po co chłopka oświecasz... :] Mógł sobie żyć ze swoimi racjami i przekonaniami :D A tak pozatym: @Soften http://www.google.pl/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=wruci :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soften Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Wiedziałem że nieprzyznacie się do swojej głupoty bo to sprawdzanie i pisanie kiedy był ile już go nie ma to jest poprostu głupota przykre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Fipa i reszta co naciskacie na liska jesteście the best poprostu :lol: sprawdzacie czatujecie na niego kiedy wruci o której był itd a co was to obchodzi o której był ?? nie chce to nie odpisuje na tego posta nie rozumiem co to za jakaś afera to jest jego nie wasze on tym kieruje ja rozumiem że wy chcecie dobrze dla tweka itd ale takie sprawy załatwia się nie w taki sposób że piszecie był wczoraj, nie ma go już 72 godziny bo sądze że to jego sprawa kiedy wchodzi co robi itd :) bez przesady rozumiem że chcecie odpowiedzi od niego, ale nie piszcie takich głupot że już go nie ma tyle i tyle. Cierpliwości ja miałem pare pytać np. o skina ciemnego napisałem na forum spoko za jakiś czas marco odpisał i nie prześladowałem go tak jak wy Liska :lol: :lol: żeby nie wyszło że ja sie w jakiegoś adwokata bawie :angry: przydały by się małe zmiany na stronce, ale taka rozmowa nie doprowadzi do tego musicie czekać na szefa jak się pojawi i tyle. 1692336[/snapback] Do tego jest wlasnie ten dzial aby dzielic sie informacjami i uwagami dotyczacymi serwisu i forum. Skoro cale forum prowadzi Marco z Paranoikiem miloby bylo gdyby Lisek jako naczelny zabral czasami glos. Nikt go do tego zmuszac nie bedzie. Jakby to powiedziec jest to jego obowiazek aby orientowac sie co dzieje sie na jego podworku. Skoro wynika jakis propblem powinien sie tym zajac. To chyba jemu najbardziej powinno zalezec jak wyglada serwis i jak jest oceniany przez odwiedzajace go osoby. To w koncu miejsce gdzie zamieszczane sa reklamy i ma to jakos wygladac i miec wysoka ogladalnosc. Wiec jezeli nie zalezy Na tym Liskowi to dajcie w spokoju umrzec serwisowi. Moze sie ocknie jak przestana wplywac pieniadze od reklamodawcow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Moze sie ocknie jak przestana wplywac pieniadze od reklamodawcow. 1692648[/snapback] e tam, od KŚ "Ekspert" :lol: zawsze będą wpływać :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Forum nie może upaść. Przecież musi z jakiegoś miejsca czerpać informacje do artykułów [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Forum nie może upaść. Przecież musi z jakiegoś miejsca czerpać informacje do artykułów [; 1692925[/snapback] heheh punkt dla Ciebie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 (edytowane) to mozę mała fuzja z pclabem? Serwis ma sie najwyrażniej duzo lepiej, dużo artykułów sprzecik często testują jako jednio z pierwszych w kraju. Co wy na to? :lol: A na strone główną nie wszedłem z 4 miesiace-mam w ulubionych forum i tyle. W sklepie też nic nie kupuje mimo,że jestem z Poznania. Ceny nic specjalnego i do tego nie widać wsparcia dla forum to nie widze powodu. Edytowane 10 Października 2005 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Kurde tak czytam, obserwuje i widze że Lisek jeszcze sie nie odezwał. Generalnie to fakt że serwis upada. Kiedyś było testów, porównań poprostu coś siędziało. Serwis miał wzięcie, było dużo zainteresowanych (i wciąż ktoś by się znalazł ;) ) Moim zdaniem jeśli Lisek widział że dzieje się źle z serwisem z różnych powodów (brak czasu, starzenie ;) dom, dzieci, itp.) to powinien kogoś innego podstawić na Swoje miejsce. Napewno ktoś by się znalazł i wzioł w Swoje ręce serwis i poprawił to co trzeba i powróciłby dawny blask i świeżość. Bez kitu totalna olewka. Jakieś dwa miesiące temu nawsadzałem w komentach na newsach na jakis kolesi, którzy (ehh każdy wie co tam się dzieje) no i dostałem bana. Dobra spoko pogodziłem się no ale jakoś długo ten ban i pisałem do kogoś w tej sprawie. To się dowiedziałem że nie da rady od banować aż nie zmieni się layout. Spoko git tylko tez layout już się zmienia ho ho. Lisek proszę weź się chłopie w garść i zrób wreszcie pożądek na Swoim serwisie. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 dla mnie podobnie jak dla innyh tweak.pl to tylko forum :-) recenzje ,czytam to fakt ale za czesto sie one nie pojawiaja. i jak ktos wyzej napisal od recenzji to mam inne serwisy ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Lisek: Ostatnio aktywny: dzisiaj, 13:44 . . . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serchio Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 W sumie najgorsze jest to, że masa ludzi chce pomagać, coś robić za free (chociażby pisanie newsów), ale Lisek nie przejawia żadnego zainteresowania. Tak sobie myślę ukradkiem i zapewne zostanę za to nieźle skomentowany, że Lisek celowo nic nie robi w nadzieji, że ktoś za dużo $$$ odkupi od niego ten serwis. (to tylko moja spekulacja). Chociaż... Trzeba wkońcu pogadać z Liskiem, tylko jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Wysłać specjalne zaproszenie do dyskusji, najlepiej poleconym... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Bez kitu lipa po całości. Myśle sobie że Lisek nic sobie z tego nie robi że się wszystko wali. Naprawde chyba czeka na........hmm trudno powiedzić na co. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Żetweak jako portal jest beznadziejny to wiadomo od dawna. Nie byłem na stronie głównej od miesięcy. Lisek pewnie jest zajęty pisaniem nowego cms (bo jak dobrze rozumie to nie tylko layout się zmienia tylko cms tez?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Lisek jest zajęty wszystkim, ale nie forum, tylko ParanoiK i Marco sie nim zajmują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 No to niech Lisek przekaże pałeczke chłopakom i już. Tweak odżyje (może) i powinno być dobrze. Tylko czy by poszli na taki układ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 nie, nie, nie... nei rozumiesz Hesos. Nie odda im domeny, bo niby czemu? Jeśli możesz z czegoś mieć pieniądze, to je ciągniesz, nie oddajesz za darmo. A co do pomysłu sprzedaży... hm... może naprawdę tego chce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Politykowi też ciężko z koryta zrezygnować... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 (edytowane) chcialbym tylko powiedziec, zebysmy nie ferowali wyrokow. Najlepiej niech sie wypowie lisek i gotowe. Nie porownujmy go od razu z politykami (w sposob pejoratywny), a tweaka z korytem. Zachowajmy jakis dystans. PS: Lisek ma zone i dziecko ? :> Edytowane 11 Października 2005 przez MeHow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 lisek od 3 stron sie powinien wypowiedziec :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 PS: Lisek ma zone i dziecko ? :> :lol2: :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...