Skocz do zawartości
luki2

Co Wybrac Do 350zł

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tez sugeruję U01, właśnie dla mod-planet testowałem eeasycona U15 430W i niezbyt zachęcające ma napięcia.

1686382[/snapback]

I teraz mam metlik w glowie jak dobrze spozytkowac te 3 stowki. BENITO a wypowiedz sie jeszcze troche na temat topower p6 co wogole o nim myslisz bo ja go wzialem gdyz mial bardzo dobre recenzje no i te separowane linie 3.3V i 5V oraz 30A na linii 12V. Neci mnie tez co sie moglo stac z moja zasilka? Gdy wlaczalem kompa zobaczylem nagle dosc mocny blysk i koniec.

Edytowane przez luki2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie masz szczęście bo przed chwiląskonczyłem je testować (wersję 450w i 520W).

Lepszych nie miałem.

Wahania napięć w stresie rzędu 0,02v (największe było 0,05v w 450W) przy bardzo przyzwoitej głośności. Więc polecam. A ten trup musiał mieć wadę fabryczną.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie masz szczęście bo przed chwiląskonczyłem je testować (wersję 450w i 520W).

Lepszych nie miałem.

Wahania napięć w stresie rzędu 0,02v (największe było 0,05v w 450W) przy bardzo przyzwoitej głośności. Więc polecam. A ten trup musiał mieć wadę fabryczną.

1686811[/snapback]

Czyli co jednak topowera?? Tylko wiesz ja zabiore wersje 420W na wieksza nie mam kasy a pozatym mocniejszy jest mi nie potrzebny. W takim razie jak myslisz czy miedzy tymi samymi zasilaczam(p6) ale rozniacymi sie tylko moca moze byc jakas roznica w stabilnosci czy tylko ta moc. Poprostu gdybys testowal 420-tke to myslisz ze wypadl by tak samo dobrze?? Nie mowie tu oczywiscie o glosnosci a raczej jej braku bo sa naprawde rewelacyjnie ciche.

EDIT>> Czytam wlasnie dane o tych testowanych zasilkach i widze, ze te 450W i 520W maja jakies 2 linie 12V czy to duzo daje??

ps. kiedy pojawia sie te testy na mod-planet??

Edytowane przez luki2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi