Adar Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 (edytowane) Witam! mam problem z mikrofonem :/ otoz , jest dobrze podlaczony ,ale nikt mnie nie slyszy co mowie, mimo iz mikrofon dziala ( sprawdzalem na innym komputerze), nie wiem czemu? moze ktos mi powiedziec , co zrobic aby mnie slyszano - sprawdzalem na TS i Skype , wiec to niewina programow. W opcjach glosnosci mikrofon jest na MAX . Edytowane 6 Października 2005 przez Adar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Witam! mam problem z mikrofonem :/ otoz , jest dobrze podlaczony ,ale nikt mnie nie slyszy co mowie, mimo iz mikrofon dziala ( sprawdzalem na innym komputerze), nie wiem czemu? moze ktos mi powiedziec , co zrobic aby mnie slyszano - sprawdzalem na TS i Skype , wiec to niewina programow. W opcjach glosnosci mikrofon jest na MAX . 1686195[/snapback] To nie glosnosc mikrofonu ma byc na max, tylko w mikserze masz wlasciwosci odtwarzanie i nagrywanie, to w nagrywaniu zaznaczasz mikrofon i dajesz na max ;) Odtwarzanie > slyszysz TY Nagrywanie > ktos Wsio jasne chyba :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adar Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 mam to ustawione :/ ale dalej tak jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztefen Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 ja mam podobny problem .... tyle ze jak wlączę muzę z mojego kompa to słyszą ją wszyscy na tsie... natomiast jak chcę coś powiedzieć to mikrofon nie działa... :| kurna moze coś źle polutowałem... ale wydaje mi sie ze nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...