Linoge Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 mnie tylko jeszcze bedzie ciekawic wydajnosc przy obciazeniu jak temp powietrza w pokoju siegnie 30*C ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 mnie tylko jeszcze bedzie ciekawic wydajnosc przy obciazeniu jak temp powietrza w pokoju siegnie 30*C ... 1691133[/snapback] Generalnie nie ma co marudzic i tak to niezle wyszlo, pomysl oryginalny i jak sie okazuje wystarczajacy. Tylko fakt faktem ze przy upale w pokoju byloby ciezko, dodatkowo gdyby chciec sobie zrobic jeszcze bloczek conajmniej na grafe pokroju 6800 to dodatkowo by sie zrobilo cieplej. No i jakby to porownac ze scytche ninja (0db) ? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperRzeźniK Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Betówka tego chłodzenia przeżyła najgorsze upały tego lata, w pomieszczeniu bez cyrkulacji, i niezauwarzyłem większej różnicy w temperaturze zewnętrznej blachy grzejnika-ledwo letnie. Strasznie mi głupio że niemogę podać żadnych konkretnych cyfr, ale lada dzień mam zamiar zmienić procek i mobo na p4 i 915p, więc może będzie mi działa dioda pomiarowa ;-) Mam zamiar zamontować czujnik temperatury wody tuż za wlotem do pompy, więc po przejściu przez grzejnik, i rurki. Zdjęcia na nowym serverze już jutro po południu! Co do masy, to myślałem że sam grzejnik będzie cięższy, okazało się że wchodzi w niego niecałe 2l. wody (cały układ 2.5l). Ale sumarycznie komputerek jest strasznie ciężki (Tagan i maty APP). Ostatnio niemając co robić przerobiłem stary wielki plecak na stelarzu, na świetne nosidło do kompa. Przyspawałem odpowiednie elementy, pasami przyczepiam kompa i niestraszna mi już jego masa ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 wruc fotki na cos co dziala, bo nie mozna ich zobaczyc, albo osoba ktora trafi na dzialajacy serwer niech to zrobi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Kurcze nie widać fotek. Daj na jakis normalny serwer. Polecam www.somee.com, darmowy ... 100MB ... bez limitów transferu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Temat zamykam na prośbę autora. Do czasu rozwiązania problemów z serwerem, na którym leżą fotki temat pozostanie zamknięty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...