Sergio(L) Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Witam wszystkich! Pytanie tyczy sie grafy i tego jaką wybrac...chodzi o to ze moge wybrać grafe ze sklepu Sirius.pl w cenie do 929zl :-P I niewiem jaką ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span>?Raczej bedzie to 6800 tylko jakiej firmy byście polecali?i czy normalny czy moze LE(chodzi glownie o mozliwosc modowania)?Aha zaznaczam ze chodzi o grafe na agp. Link do strony ---> http://w2.sirius.pl/towar_lista.php?PubKat...=12723&PageId=0 Z gory dzieki za odpowiedz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk76 Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 daj odrau nazwę modeli :D ASUS V9999/TD Geforce 6800 128MB DDR TV/DVI 793,00 zł Gigabyte Geforce 6800 128DDR TV/DVI 927,00 zł i to wszystko z tego sklepiku ale ja bym wziął asusa bo ma trzy gry ale z komentarzy koleś odblokował se 16 potoków na tej karcie i chyba o ile sie nie myle to sa 12 potokowe modele LE :D jezeli coś powaliłem prosze mie poprawić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GumowyJohn Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Możliwe że za tyle kasy będzie niedługo można kupić GF6800gt Jak by się dało to bym poczekał. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 jeszcze co najwyżej to: http://w2.sirius.pl/towar_karta.php?PubKat...=17125&PageId=2 WinFast A400-TDH256 GeForce 6800 256MB DDR TV/DVI za 849zł, 12 potoków (nie wersja LE) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Ja tez bym sie jeszcze chwile wstrzymal. Teraz topowe modele ida w dol, bo weszla rodzina 7800, a moze niedlugo R520. Zaczekaj jeszcze troszke, bo na bank bedzie taniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrayFox Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 (edytowane) Wlasnei niedawno czytalem na pclab ze r520 juz wyszly i to w dodatku cala chmara :) , poczekaj miesiac albo 2 jeszcze jak wejda do Polski te modele to za ta kase dostaniesz cos o wiele lepszego. Ja bym tak zrobil ... Edytowane 6 Października 2005 przez GrayFox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sergio(L) Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Tak bym moze i zrobil ale niestety musze to kupic teraz na dniach a to z tego powodu ze to jest wymiana grafy ktora mi padla...takze prosze o konkretne opinie,ktora lepsza(wieksza szansa na mod?) i dlaczego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saint Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 To i Ja sie podepne pod temat. Musze cos wybrać w tej cenie mniej wiecej. Mam obecnie 9500Pro i bede musial wymienic bo sie znowu zepsula. Zobaczymy czy bede mogl wymienic za doplata. Jak ją kupowalem to byla warta 939zł a teraz cos w tej cenie bym musial wybrac. Co radzicie? Nie ma zans na dogadywanie sie ze sprzedawca czy karta bedzie modowalna czy nie;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawellec Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 ja polecam x800GTO fireblade full box z gierkami pełnymi oraz pamięciami 1,6..u mnie tylko 869zł wersja 256mb/256bit. Jak ktoś by coś chciał innego to pisać na gg 2347385. Mogę wystawic na allegro, FVAT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 ja polecam x800GTO fireblade full box z gierkami pełnymi oraz pamięciami 1,6..u mnie tylko 869zł wersja 256mb/256bit. Jak ktoś by coś chciał innego to pisać na gg 2347385. Mogę wystawic na allegro, FVAT 1701393[/snapback] Nom ta by byla fajna. Ewentualnie poszukaj czegos z nowej serii ATI X1xxx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saint Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Ale zauważcie, ze napisalem, ze mam 9500Pro a ta karta była tylko na AGP:) A wiec jest mi potrzebna karta na AGP A z tego co wiem co x800GTO jest na PCIE Zastanawiałem sie nad nV6600GT i jakims 6800. Nie wiadomo czy jezeli mialbym 6800LE to udaloby sie cokolwiek odblokowac w nim a jakby nie to wtedy lipa bo duza strata. Mały wybór jest teraz na AGP;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 A z tego co wiem co x800GTO jest na PCIE 1701615[/snapback] Już jest na AGP poczytaj newsy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Tera na allegro jest 6800LE modowalny na 12p/6v za 609zł. Modowalny na 16p kosztuje chyba 730. Nic tylko brac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saint Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 (edytowane) tak brać, ale ja musze w tym sklepie wymienic niestety;/ Kurde brakuje mi takiego rankingu kart na agp gdzie moglbym wszystkie sobie porównac i wybrac to co najbardziej mi odpowiada... Edytowane 16 Października 2005 przez Saint Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 tak brać, ale ja musze w tym sklepie wymienic niestety;/ Kurde brakuje mi takiego rankingu kart na agp gdzie moglbym wszystkie sobie porównac i wybrac to co najbardziej mi odpowiada... 1703369[/snapback] Poszukaj na "Benchmark.pl". Tam czesto daja takie rankingi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Już jest na AGP poczytaj newsy... 1701662[/snapback] a co maja news'y do dostepnosci produktow w sklepach :? To ze ktos cos slyszal ze bedzie to nie znaczy ze jest a czy warto czekac?? Imho z kartami na agp beda coraz wieksze problemy a i ceny beda zwykle nieporownywalnie wyzsze od modeli na pci-e :mur: Wlasnie dlatego musialem sie przesiasc na pci-e :-| BTW...nie musi tak byc to tylko moje takie czarnowidzenie :D pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saint Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 No wlasnie o to chodzi, ze terz wszystko co wychodzi to na PCIE;/ Na agp wybór jest zawęzony i wlasciwie nie ma w czym wybierac zabardzo. A zmieniac teraz płyte główną mi sie raczej nie oplaca. Kto mi kupi mojego epoxa a trzebaby jeszcze dolozyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...