860lacov Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Nie mam problemy z wgraniem jakiejś nowszej wersji, ale chciałem zmienić na stałe w biosie taktowanie karty. Czy jest to możliwe? Do tej pory kiedy próbowałem to na stałe zmieniała się tylko jedna wartość(pamięć lub procesor, ale nie pamietam) natomiast druga pozostawała bez zmian. Da się to jakoś obejść? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Chyba uniflash. Kiedyś był o tym temat poszukaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 uniflash jest programem do flashowania, a wydaje mi się że problem leży gdzie indziej, ale dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...