czeki Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Siema, powiedzcie mi czy lepiej jest kupić jedną kość pamięci 512MB czy 2 kości 256MB. I dlaczego :D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jam3 Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 (edytowane) 1 - 512 bo zawsze mozna dokupic kolejna kosc a mobo ma ograniczona liczbe slotów bo jedna kosc łatwiej sie kreci niz dwie łatwiej bedzi sprzedac 1x512 niz 2x256 2x256 bo jak ma sie dual to czemu nie a wiecej niz 512 mb pamiatek sie nie chce jak jedna kosc padnie to zawsze jest mozliwosc pracy na 1 tak wiec wiele zalezy od okolicznosci np. chipsetu płyty, d o czego kop a tak ogólnie na dzien dzisiejszy nie za bardzo ma sens kupowac mniej niz 1 GB czyli przy plytach z dual standard na dziś to 2x512mb osobiscie mam 2 GB pamiatek i jakoś mi z tym dobrze a zaczełem od 1 skromnej kości 512 a potem dokupiłem jedna i potem jeszcze 2 i mam takie 4 :razz: Edytowane 6 Października 2005 przez jam3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeki Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 (edytowane) Dzięki za odpowiedź. No własnie ja tak planuje kupic 512 Ramu a potem jeszcze dokupić.Bo narazie fundusze nie pozwalają :D Edytowane 9 Października 2005 przez czeki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...