tukuest Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Chcialbym wymienic dwa dyski, kazdy po 40GB (IBM, Samsung) na jeden wiekszy 80-120 GB... Gdzie w Warszawie znajde sklep gdzie za doplata moglbym zrobic taka podmiane? W pokoju mam 3 kompy, dwa juz wyciszylem niestety zostal jeden w ktorym siedza te dwa dyski. Niestety nie naleza one do najcichszych. Najchetniej widzialbym w ich miejscu Barracude 4 albo 5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 A gdzie kupiłeś te dyski - bo to tam powinieneś się zgłosić - ale wątpię, żeby gdzieś ci wymienili. Najwyżej dostaniesz za nie tyle co za używane - góra 200zł za sztukę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Moim zdaniem większe szanse miałbyś sprzedając je na np: Allegro po jakieś 300-330zł jeżeli są na gwarancji... Seagate ostatnio staniał więc na 80 GB spokojnie ci wystarczy.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukuest Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Kupione w Actionie. Nie wiem czy tam wymieniaja za doplata. Moze ktos wie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukuest Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Poza tym dyski sa na gwarancji... choc nie wiem jak to jest w Actionie, bo to hurtownia i sprzet do dalszej odsprzedazy. Poza stikerami nic nie dali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Jak polecił kolega - spróbuj sprzedać na Allegro, bo w Actionie ci nie przyjmą. Możesz też spróbować wymienić się z kimś, ale na używane dyski trzeba uważać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...