Dyga Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Witam wszystkich forumowiczów! Mam następujące pytanie. Czy da coś jak bym kupił kartę muzyczną http://www.proline.pl/shop.php?prodid=5342...94759325f4f454d Mam w kompie zintegrowaną kartę muzyczną w płycie ECS K7VTA3 pod to mam podpietą wieże Technicsa SH-EH560. Czy jak bym kupił tą kartę co podałem to jakość dzwięku by się poprawiła w jakiś znaczący sposób? Czy opłaca się ją kupić? a może znacie inne lepsze w podobnej cenie kart muzyczne? Proszę o konkretne odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Wedlug mnie przejscie na ta karcioszke jest bardzo dobrym pomyslem , u mnie przy przejsciu ze zintegrowanej na SB Live 5.1 doznalem lekkiego szoku , roznica jest kolosalna , za ta cene naprawde warto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Post niżej masz temat o tej karcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyby Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 hehe wiesz.. to zalezy.. np. na sluchawkach zwyklych bialych firmy M***a o mocy 480W PMPO nie odczujesz roznicy :)))) ja na swoich altusach odczuwam i to bardzo znaczna. jednym slowem-polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...