piotres Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 witam Mam takie problem jak w tytule .. jak temu moge zapobiec ? Dzieje sie tak prawie zawsze ...wiec do makro musze wylaczac lampe :? Jakis filtr kupic czy co ?? Linki do allegro mile widziane :D -zakladam ze jest mi potrzebny filtr- tylko jaki ? z gory dzieki piotres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Do macro sie lampy nie uzywa tylko innego zrodla swiatla :> Chyba ze dyfuzor zbudujesz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 (edytowane) na CF jest dużo prowizorycznych dyfuzorów które jednak sprawdzają się w działaniu, możesz taki zbudować własnymi rękami. Do roboty jak to mówił Belka ;) SKRYTOBOJCA -> jak sie nie używa :D oto przykład profesionalnej lampy makro : Edytowane 7 Października 2005 przez Moog Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Moog: no tak, tylko taka lampa kosztuje w tej chwili zapewne więcej niż aparat, o który się rozchodzi w topiku. :) Tak przy okazji to też muszę sobie zrobić dyfuzor, ale jakoś nie mam za bardzo okazj zabrać się za to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 @Moog chodzilo mi o ta wbudowa, ktora sie do takich rzeczy niezbyt nadaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Tak przy okazji to też muszę sobie zrobić dyfuzor, ale jakoś nie mam za bardzo okazj zabrać się za to. 1688435[/snapback] Mozecie mi powiedziec ja w takim razie sam moge sobie cos takiego wykonac ?? Jakis poradnik ? :) pozdro piotres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 (edytowane) Moog: no tak, tylko taka lampa kosztuje w tej chwili zapewne więcej niż aparat, o który się rozchodzi w topiku. :) Tak przy okazji to też muszę sobie zrobić dyfuzor, ale jakoś nie mam za bardzo okazj zabrać się za to. 1688435[/snapback] a kto to mówi o jej kupowaniu pokazałem tylko że jest :) http://www.cyberfoto.pl/viewtopic.php?t=15613 Edytowane 8 Października 2005 przez Moog Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...