nrl Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 (edytowane) Mały zwiastun nowej gry od id, w którym to nic nie pokazano :( i jeszcze do tego kiepska jakość, ale zawsze to coś :) czekam z niecierpliwością. Return To Castle Wolfenstein podobał mi się bardzo ciekawie czy następca pochłonie mnie równie mocno :). oficjalna strona http://www.castlewolfenstein2.de i pierwszy trailer http://www.clanbase.com:8080/wolfenstein.zip Edytowane 28 Lipca 2006 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Nie wiem jak liczyles, ze wyszlo ci ze to druga czesc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Dodam jeszcze, ze gra jest tworzona przez ludzi z Raven Software przy uzyciu technologii Dooma 3. Mozemy wiec spodziewac sie bardzo dobrego produktu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Jin* wiem, ale na stronie z tym newsem było dwa więc dałem dwa. może gra będzie się nazywać Return To Castle Wolfenstein 2?? to tylko wie ID i Raven Software. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Pewnie sie ostro za to wezma po wydaniu kwaka4. Zobaczymy zreszta jak im to wyjdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 a potem rtcw:ET 2, ehhh o by było miło :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Już czekam z niecierpliwością oby tylko nie wpadli na pomysł wydania tej gry wyłącznie na x-kloca 360 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Już czekam z niecierpliwością oby tylko nie wpadli na pomysł wydania tej gry wyłącznie na x-kloca 360 1686985[/snapback] Lepiej nie krakaj, bo jeszcze tak będzie i co wtedy? Kolejna rekompilacja z xkloca? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Dodam jeszcze, ze gra jest tworzona przez ludzi z Raven Software przy uzyciu technologii Dooma 3. Mozemy wiec spodziewac sie bardzo dobrego produktu :D 1686936[/snapback] No to mamy gwarancje plastikowej grafiki. :) a potem rtcw:ET 2, ehhh o by było miło :unsure: 1686984[/snapback] RTCW to pod tytuł Wolfensteina, wiec nie Return To Castle Wolfenstein: Enemy Territory tylko Wolfenstein: Enemy Terytory... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Jack Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Jin* wiem, ale na stronie z tym newsem było dwa więc dałem dwa. może gra będzie się nazywać Return To Castle Wolfenstein 2?? to tylko wie ID i Raven Software. 1686953[/snapback] Chyba były dwa dodatki do jedynki czy trzy? Już czekam z niecierpliwością oby tylko nie wpadli na pomysł wydania tej gry wyłącznie na x-kloca 360 1686985[/snapback] Nie martw się najwyżej czeka nas zakup tego pudła :| Kurde oby nie!! No to mamy gwarancje plastikowej grafiki. :) RTCW to pod tytuł Wolfensteina, wiec nie Return To Castle Wolfenstein: Enemy Territory tylko Wolfenstein: Enemy Terytory... :) 1687346[/snapback] Dlaczego tak źle od razu? Może będzie tylko z plasteliny!! :D ;) ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 No to mamy gwarancje plastikowej grafiki. :) Moze niekoniecznie ... MOgą mocno zmodyfikowac ten silnik tak jak bylo chocby w Thiefie III Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 730 Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 powalilo ich z tym wydawaniem fps'ow na konsole , nie ma jak to celowanie analogami :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Moze niekoniecznie ... MOgą mocno zmodyfikowac ten silnik tak jak bylo chocby w Thiefie III 1687765[/snapback] A co ma Thef wspolnego z Doomem3? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 może chodziło mu oto, ze Unreal 2.0 w thiefe 3 zupełnie nie rpzypomina unreala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 (edytowane) Taak...zresztą SCPT to też silnik Unreala i też wcale to nie przypomina silnika nierzeczywistego...więc nie martwmy się plastikiem póki co... fajnie że będzie...byleby nie zrobili ciągłego łażenia po jakiś kryptach 2x2 m... Edytowane 7 Października 2005 przez raven_88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozaq Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 a panowie znana jest moze data premiery? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 powalilo ich z tym wydawaniem fps'ow na konsole , nie ma jak to celowanie analogami :D 1687773[/snapback] fps stają sie coraz bardziej popularne na konsolki, uwierz mi że po pewnej wprawie można naprawdę bardzo dynamicznie grać. a tym bardziej padem od xkolca który ma bardzo precyzyjne analogi. ale jak komuś to nie pasi to co za problem do nowej 360 podłaczyć klawiature i mysz? heh :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@weł m Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 przy uzyciu technologii Dooma 3. Mozemy wiec spodziewac sie bardzo dobrego produktu :D 1686936[/snapback] Bardzo dobrego tez ale i bardzo wymagającego... ja w wolfaistena jeszcze nigdy nie grałem. Wole kimaty "solo"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 solo w sensie ?? Single Player ?? W RTCW SP był baaardzo fajny a z mp stal sie baardzo popularny, czego rezultatem byl ET. Osobiscie uważam z giera bedzie wypasiona, a raven przy okazji q4 pokaze nam co sie da zrobic z silnika d3. Pozatym mam zaufanie na tej firmy i pewnie nie zawiedzie. Szkoda ze na swojim kompie w to nie pogram, ale na x-klocka juz powoli kaske oskladam wiec gierka mnie nie ominie :]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w1wlodek Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Fajniutko by było jak by nie długo puzniej wyszło ET2 :rolleyes: B) nowe funkcje mpki wyglad ogolnie eXtra 2!!!! :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Tzn ja mysle, ze do RTCW2 ladnie zmodyfikuja siliczek - w koncu watpie zeby gra pojawila sie w najblizszym czasie, a do Q4 to duzo raczej nie zmodyfikuja engine'u. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasslehoff Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Cos mam mieszane uczucie do tego ze ma to wyjsc na x-box'a :/ Mam tylko taka nadzieje ze bedzie to cos w stylu RTCW i duzo sie nie zmieni. Otoz ogladajac ta prezentacje zauwazylem ze w tym nowym wolfie bedzie 2 wojna swiatowa z bronmi jak na 3 wojnie swiatowej :D Mam nadzieje tylko ze to nie popsuje klimatu calej gry. Interesuje mnie tylko i wylacznie bardzo grywalny Multiplayer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 w tym nowym wolfie bedzie 2 wojna swiatowa z bronmi jak na 3 wojnie swiatowej icon_biggrin3.gif Mam nadzieje tylko ze to nie popsuje klimatu calej gry W RTCW1 tez tak bylo - jakies lighting gun'y itd, ot chyba nie z II wojny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Jak narazie wiadomo, że być może wyjdzie w 2007 roku na Xboxa 360 :? Szkoda, że ostatnio wszystko trafia najpierw na konsole :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Jak narazie wiadomo, że być może wyjdzie w 2007 roku na Xboxa 360 :? Szkoda, że ostatnio wszystko trafia najpierw na konsole :mur: Ostatnio ? Chyba od ładnych paru lat tak się dzieje ;) Co do gry no to czekam i czekam na większe info z porcją screenów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Ofak, jaka archeologia. Ja myslalem, ze cos przegapilem a tu watek z 2005r. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Ofak, jaka archeologia. Ja myslalem, ze cos przegapilem a tu watek z 2005r. :) Czas odświeżyć jak widzę, wątek Wolfa return of castle 1 jest z 2003 :D też odświeżyłem bo ostatnio gram przez sieć w to bardzo dużo :lol: a doczekać się nie mogę drugiej części jak zapewne tutaj każdy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Jeżeli Raven pokaże taką "klasę" jak przy Quake 4 to ja baaaardzo dziękuję :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Ja tez podziekuje, bo Q4 mi sie podobal;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Mi sie q4 nie podobał (nie licząc trailera :lol:). Ja mam nadzieje ze to bedzie wiekszy naciśk na multi (czyli takie drugie ET) albo ze chociaż splash damage robi multi. Single raczej mi wisi chodziaż w RTCW bardzo mi pasował i był klimatyczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...