yuucOm Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Mini trailer: Wolfenstein: Heavy Trooper Trailer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Nie wygląda to za dobrze - nie tylko graficznie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Za bardzo "odlecieli", gdzie ten mistyczno-nazistowski klimat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Interview prosto z GDC: http://gdc.gamespot.com/video/6207252/?tag...lot;watchlink;1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Gra chyba się spóźniła ze 4 lata ... T_T jakoś mnie nie zachęca do kupienia to co zobaczyłem - do ściągnięcia demka też nie. Faktycznie odlecieli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 A mnie nawet bardzo zachęca ;]. Szczególnie po wcześniejszych gameplay movie. Grafa bardzo dobra (w tym przypadku patrzy sie na progres w stosunku do ET/RCTW1 a nie ogółu), moce mi pasują i co najważniejsze - multi bedzie jak w RCTW/ET plus veil wiec zapowiada sie imo miodnie ;]. Ja czekam z niecierpliwością, jak scena MP bedzie podobna do tej z RCTW1 czy ET to wchodzę w to ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 imo bedzie taka jak w quake wars Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 (edytowane) nowy trailer - "my name is b... blazkowicz, b.j. blazkowicz" :wink: Edytowane 19 Kwietnia 2009 przez metal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 fajny, fajny. szkoda tylko ze to nie gameplay :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Hmm nieźle wykonane, choć gęby niemców jakieś bez wyrazu ;] Poza tym, to jest Bond i Indiana Jones w jednym - imo troche przesadzili. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Mi sie podoba ;). Może fabuła nawet bedzie jakaś bardzo wciągająca a tego sie nie spodziewałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2009 dosc zajebista ta akcja z okretu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardo Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2009 (edytowane) co wy wiecie o wolfensteinie :) pamietam jak w 2000/2001 gralem w RTCW :D mniam palce lizac gra miala niesamowitego kopniaka SP i ta rewolucja polaczenie IIws+ klimat horroru strzal w 10 jakby tego bylo malo to caly potencjal gry mozna bylo wykorzystac dopiero na MP,ktory jest wedlug mnie jednym z najlepszych w historii FPS wiekszego powera przyniosl rok 2003 i COD teraz szykuje sie powrot do lona matki do korzeni czyli wolfenstein 2 wtym roku czekam na dwa tytulu COD:MW2 i Wolfenstein 2 aktualnei jestem na etapie zbieranai funduszy pod nowego PC w sam raz w sierpniu/wrzesniu zainstaluje ta gre na moim blaszaku co prawda pod wzgledem graficznym bez fajerwerkow w koncu to silnik dooma 3 ale to nie jest istotne mam nadzieje,ze z wszystkimi opcjami graficznymi na max i rozdzielczosci 1920*1020 gry bedzie wygladac przyzwoicie jak na 2009 r http://www.spike.com/full-episode/wolfenstein/31058 20min wywiad+ gameplay Edytowane 27 Kwietnia 2009 przez bardo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2009 To zapewne nie wiele wiesz jeśli pamięcią sięgasz jedynie do RCTW [; jak byłem małym łepkiem to pierwszą grą na PC w którą pociskałem całymi dniami był Wolf3D. Wtedy grafika wolfa robiła takie wrażenie jak dziś Cysris w full detalach i w dodatku to był pierwszy konkretny FPS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardo Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2009 (edytowane) To zapewne nie wiele wiesz jeśli pamięcią sięgasz jedynie do RCTW [; jak byłem małym łepkiem to pierwszą grą na PC w którą pociskałem całymi dniami był Wolf3D. Wtedy grafika wolfa robiła takie wrażenie jak dziś Cysris w full detalach i w dodatku to był pierwszy konkretny FPS. true true coz w wolfa3d nie mialem okazji zagrac prawda :) cuz kiedy ty grales w 3d ja w tym czasie na kupe mowilem papu taki zemnie byl szczyl wtedy :) Edytowane 28 Kwietnia 2009 przez bardo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Wtedy taki stary to ja też nie byłem [; zaledwie 6 wiosen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 Ja rowniez doskonale pamietam Wofa 3d - to byla niezapomniana gra ktora przechodzilek kilka razy najlepiej gralo sie wieczorem - wtedy adrenalina i strach czajacy sie za kazdym zakretem byly o wiele wieksze jak dla 11 latka :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 wolf3d byl niezwykly, ale dopiero d1/d2 zmiotlo wszystko pod katem klimatu. rtcw to jest super pomysl na gre, brakuje mi tylko troche tych masakr z w3d/d1/d2 ktore zanikaja z kazda to nowa czescia :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 http://www.gamespot.com/pc/action/returnto...n-vignette?hd=1 W sumie nic nowego. 0:26 - fajny słoneczny dzień. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 armata z zielonym glutem jak w UT albo Q = blee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Zobaczymy jak to będzie się w MP sprawdzać. Co do grafiki to IMO bardzo średnia. Powiedziałbym, że momentami slaba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2009 (edytowane) Jeśli ma być to dobry FPS do MP to z grafiką nie ma co przesadzać a w sumie to lepiej by producenci bardziej skupiali się na grywalności niż upiększali grę ile się da bo przez to, te nowe gry są coraz nudniejsze. Edytowane 8 Maja 2009 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2009 Zobaczymy jak to będzie się w MP sprawdzać.No mam nadzieje ze tej broni w multi nie bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2009 Jeśli ma być to dobry FPS do MP to z grafiką nie ma co przesadzać a w sumie to lepiej by producenci bardziej skupiali się na grywalności niż upiększali grę ile się da bo przez to, te nowe gry są coraz nudniejsze.Dokładnie. Ja patrze na nowego wolfa przez pryzmat rtcw1 i et. Skok w jakości oprawy AV w porównaniu z poprzednikami jest bardzo duży. Dla mnie grafa naprawdę się dobrze prezentuje oby multi było zarówno dobre na puby ja i cw tak jak ET/RTCW. No mam nadzieje ze tej broni w multi nie bedziePewnie nie bedzie albo da sie to wyłączyć. Ja jeszcze liczę na pr0moda dla nowego wolfa i więcej mi nie bedzie trzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Villentretenmerth Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2009 A mnie się podobają te trailery, gierka może mieć "klimat". W każdym bądź razie czekam z niecierpliwością :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 http://www.youtube.com/watch?v=-2UMBS2D7zI Hmm. Mieszane uczucia. AI słabe, gra wydaje sie za prosta (ja wiem dlaczego ale flame'a nie moge robić ;]). Mogli pokazać jakieś akcje multi bo do SP jakoś coraz mniej mnie ciągnie. Tesla gun fajny ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Wygląda to bardziej na wersje konsolową - drętwe sterowanie i odpowiednio słabe AI. Choć ogólnie z trailera za wiele odczytać nie można. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikizlasu Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 Tak patrzę na ten trailer i rozgrywka przypomina mi crysis, tak samo będziemy używać jakichś supermocy do eksterminacji wrogów, co nie jest zbytnią wadą. Zresztą znając producenta tej gry może ona być co najmniej dobra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 Grafa jest beznadziejna. Toz to na odleglosc smierdzi enginem DIII. Juz nie mowie o sterowaniu, goscio chodzi jakby byl przyklejony do sciezki ktora ma podazac. Alez Id po[gluteus maximus]dlo. Era ogl'a juz minela oni dalej chca oszukac czas... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 szkoda. zniszczyli to co dala nam czesc 1. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...