Skocz do zawartości
nrl

Wolfenstein (2009)

Rekomendowane odpowiedzi

http://www.esports.pl/news/Minimalne-wymag...27/strona/1/kom

Minimalne wymagania sprzętowe:

Procesor: Intel Pentium 4 3.2 GHz lub AMD Athlon 64 3400+

Pamięć: 1GB RAM

Karta graficzna: 256MB NVIDIA Geforce 6800 GT lub ATI Radeon X800

8GB miejsca na dysku

Czyli żadna niespodzianka, jak widać gra włączy się nawet na kartach z SM2.0. W końcu to przecież engine D3.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HiS gdzieś Ty sie schował ? ;]

Spontanicznie zmieniłem tą nazwę firmy którą z czasem wybrałem na stały nick ;P w dodatku bezsensownie znaczy po ang, czyli "jego" :P

bedzie w co grac :]. szczegolnie na multi sie szykuje.

a do premiery .... poprawka, 21 sierpien ?

edit.

18 świat, 21 Polska.

Ja też nastawiam się na multi, ale wpierw przejdę singla by jako tako oswoić się z grą.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spontanicznie zmieniłem tą nazwę firmy którą z czasem wybrałem na stały nick ;P w dodatku bezsensownie znaczy po ang, czyli "jego" :P

Hehe, ciężko sie bedzie przyzwyczaić ;). Wiem, że jest firma HiS (od radosławów) ale ja i tak tego nicka z tym nie kojarzyłem :P

18 świat, 21 Polska.

Ja też nastawiam się na multi, ale wpierw przejdę singla by jako tako oswoić się z grą.

Dokładnie to samo u mnie. Głównie się nastawiam na multi ale nie omieszkam sprawdzić SP (w RCTW też było bardzo dobre i klimatyczne).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

yuucOm wątpię by klimatem dorównało RTCW. Gdzie katakumby ? Gdzie zombiaki ?

Bida będzie; ot co. Raven spie*dolił Quake IV a teraz zmasakruje RTCW 2 zabijając to co w nim większość kochała. Zamiast wykorzystywać tajemnice trzeciej rzeszy jako swoisty smaczek, poszli w stronę s-f – według mnie to złe posunięcie. Potwory z drugiego wymiaru, duchy, kosmiczne giwery i co jeszcze? Churchill bombardujący Berlina na miotle? O_O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na jakiej podstawie to stwierdzenie ?

Twoje urojenia o tym mają nas przekonać ?

QIV to wg. niektórych niezły hit.

A twój optymizm o czym ma świadczyć? Oglądałem wszystkie materiały z nowego Wolfa, zagrywałem w protoplastę, Spear of Destiny oraz RTCW i jak dla mnie (co podkreśliłem, ale umknęło już twej uwadze) Raven obrał zły kierunek. Taka forma Wolfa mnie nie przekonuje i jest zbyt przekombinowana. Magia RCTW gdzieś wyparowała i raczej w ciągu miesiąca jaki dzieli nas od premiery nic się nie zmieni. Będzie zwyczajny Fps. O Q IV szkoda gadać, obrzydza mnie na samą myśl o tym nielocie :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jakies info o demku? choc do RCTW chyba nie bylo dema. niepamietam. :wacko:

Było [; http://www.idg.pl/ftp/gry_1174/Return.to.C...le.player..html

EDIT:

Nie wiem czy każdy zaglądał na YT ale jest kilka urywków z gameplay

http://www.youtube.com/watch?v=OFXGfaHgdjU

http://www.youtube.com/watch?v=OmpnUqRvm3Y

Ten single jakiś taki... nijaki, może będzie ciekawa fabuła która zachęci do gry no i oby mapy były dobre to przynajmniej multi będzie do zaakceptowania - tylko że niektóre bronie nie pasują do gry online.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byc moze wymaga zbyt wiele ,ale jak na druga polowe 2009 roku to bedzie sredniawka

oczywiscie biorac pod uwage aspekty technologiczne .

Grywalnosc................? na to musimy poczekac jeszcze miesiac .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie to mniej więcej 18-19dni, Polska o 3 dni dłużej.

Dali by więcej trailerów szczególnie z MP, gra ma wyjść lada moment a reklama gry dość słaba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi