dumpmuzgu Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 ja chce katakumby i zombie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 (edytowane) http://www.esports.pl/news/Minimalne-wymag...27/strona/1/kom Minimalne wymagania sprzętowe: Procesor: Intel Pentium 4 3.2 GHz lub AMD Athlon 64 3400+ Pamięć: 1GB RAM Karta graficzna: 256MB NVIDIA Geforce 6800 GT lub ATI Radeon X800 8GB miejsca na dysku Czyli żadna niespodzianka, jak widać gra włączy się nawet na kartach z SM2.0. W końcu to przecież engine D3. Edytowane 1 Lipca 2009 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2009 Czyli bardzo dobrze. Wymagania małe a skok grafiki w porównaniu do ET jest bardzo duży i to jest dla mnie najważniejsze :). Teraz tylko liczyć na to ze Mp nie popsują. Poniżej Comic trailer 1 i 2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2009 To jest trailer do pierwszej części - identycznie się zaczynała - lugger and knife :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 (edytowane) http://www.gametrailers.com/video/origins-...lfenstein/52982 Niecały miesiąc do premiery. Edytowane 22 Lipca 2009 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardo Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 fuck my run :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 (edytowane) Doczekać sie nie mogę. Martwi mnie tylko aby premiera w PL była na czas... HiS gdzieś Ty sie schował ? ;] Edytowane 22 Lipca 2009 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 (edytowane) bedzie w co grac :]. szczegolnie na multi sie szykuje. a do premiery .... poprawka, 21 sierpien ? edit. Edytowane 23 Lipca 2009 przez bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 (edytowane) HiS gdzieś Ty sie schował ? ;]Spontanicznie zmieniłem tą nazwę firmy którą z czasem wybrałem na stały nick ;P w dodatku bezsensownie znaczy po ang, czyli "jego" :P bedzie w co grac :]. szczegolnie na multi sie szykuje. a do premiery .... poprawka, 21 sierpien ? edit. 18 świat, 21 Polska. Ja też nastawiam się na multi, ale wpierw przejdę singla by jako tako oswoić się z grą. Edytowane 23 Lipca 2009 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 Spontanicznie zmieniłem tą nazwę firmy którą z czasem wybrałem na stały nick ;P w dodatku bezsensownie znaczy po ang, czyli "jego" :PHehe, ciężko sie bedzie przyzwyczaić ;). Wiem, że jest firma HiS (od radosławów) ale ja i tak tego nicka z tym nie kojarzyłem :P 18 świat, 21 Polska. Ja też nastawiam się na multi, ale wpierw przejdę singla by jako tako oswoić się z grą. Dokładnie to samo u mnie. Głównie się nastawiam na multi ale nie omieszkam sprawdzić SP (w RCTW też było bardzo dobre i klimatyczne). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 yuucOm wątpię by klimatem dorównało RTCW. Gdzie katakumby ? Gdzie zombiaki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 przemineły z wiatrem czasu. wielka szkoda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 Panowie macie trochę racji ale przecież wszystkiego na trailerach nie pokazali (mam nadzieję) ;). Ja liczę też na dobre SP chociaż to i tak będzie 1% czasu pewnie jaki spędze z nowym wolfem (99% dla MP zostaje). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 a pokazali cos poza laserowymi pukawkami? cos naprawde z jajem, na miare RTCW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 yuucOm wątpię by klimatem dorównało RTCW. Gdzie katakumby ? Gdzie zombiaki ?Bida będzie; ot co. Raven spie*dolił Quake IV a teraz zmasakruje RTCW 2 zabijając to co w nim większość kochała. Zamiast wykorzystywać tajemnice trzeciej rzeszy jako swoisty smaczek, poszli w stronę s-f – według mnie to złe posunięcie. Potwory z drugiego wymiaru, duchy, kosmiczne giwery i co jeszcze? Churchill bombardujący Berlina na miotle? O_O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Bida będzie; ot co. Raven spie*dolił Quake IV Na jakiej podstawie to stwierdzenie ? Twoje urojenia o tym mają nas przekonać ? QIV to wg. niektórych niezły hit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Na jakiej podstawie to stwierdzenie ? Twoje urojenia o tym mają nas przekonać ? QIV to wg. niektórych niezły hit. A twój optymizm o czym ma świadczyć? Oglądałem wszystkie materiały z nowego Wolfa, zagrywałem w protoplastę, Spear of Destiny oraz RTCW i jak dla mnie (co podkreśliłem, ale umknęło już twej uwadze) Raven obrał zły kierunek. Taka forma Wolfa mnie nie przekonuje i jest zbyt przekombinowana. Magia RCTW gdzieś wyparowała i raczej w ciągu miesiąca jaki dzieli nas od premiery nic się nie zmieni. Będzie zwyczajny Fps. O Q IV szkoda gadać, obrzydza mnie na samą myśl o tym nielocie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 O Q IV szkoda gadać, obrzydza mnie na samą myśl o tym nielocie :> Acha, bo myślałem że wygłaszasz za wszystkich jakieś wszechobecne opinie o Quake IV jakoby był niewypałem na skalę światową. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Nie popadajmy w ekstrema. Wyjdzie to sie zobaczy ja mam nadzieję, że multi bedzie przynajmniej tak grywalne jak w ET/RTCW i to mi wystarczy. Bedzie dobry singiel - fajnie ale dla mnie jest to mało ważne ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matER Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Prawdopodobnie w niedziele/poniedziałek możemy się spodziewać jakieś oficjalnej informacji na temat multi może nawet gameplay ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 a jakies info o demku? choc do RCTW chyba nie bylo dema. niepamietam. :wacko: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graver Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 matER mógłbyś napisać skąd posiadasz takie informacje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2009 (edytowane) a jakies info o demku? choc do RCTW chyba nie bylo dema. niepamietam. :wacko:Było [; http://www.idg.pl/ftp/gry_1174/Return.to.C...le.player..html EDIT: Nie wiem czy każdy zaglądał na YT ale jest kilka urywków z gameplay http://www.youtube.com/watch?v=OFXGfaHgdjU http://www.youtube.com/watch?v=OmpnUqRvm3Y Ten single jakiś taki... nijaki, może będzie ciekawa fabuła która zachęci do gry no i oby mapy były dobre to przynajmniej multi będzie do zaakceptowania - tylko że niektóre bronie nie pasują do gry online. Edytowane 25 Lipca 2009 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2009 lol średnio to wygląda... Nie wiem czy to przez uproszczenie gry albo granie na easy albo granie na padzie ale to nie wygląda za dobrze.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2009 wyglada jak bioshock :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2009 Lubie BIO, ba! na 2 część czekam z niecierpliwością, ale to nie pasuje mi za bardzo do RTCW :| Oby sama grywalność była wysoka.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graver Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 Trochę informacji o multi. klik klik Info z wersji na xboxa, ale raczej na PC będzie to samo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 (edytowane) Istotnie wygląda to jak Bioshock, do tego ze spoooowolnioną rozgrywką. Całe szczęście nigdy nie przepadałem za RTCW ;) Edytowane 30 Lipca 2009 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 Byc moze wymaga zbyt wiele ,ale jak na druga polowe 2009 roku to bedzie sredniawka oczywiscie biorac pod uwage aspekty technologiczne . Grywalnosc................? na to musimy poczekac jeszcze miesiac . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 Dokładnie to mniej więcej 18-19dni, Polska o 3 dni dłużej. Dali by więcej trailerów szczególnie z MP, gra ma wyjść lada moment a reklama gry dość słaba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...