Helldud3 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 (edytowane) jednak grafika nie jest taka cienka ;D Edytowane 19 Sierpnia 2009 przez Helldud3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 (edytowane) wybrales chyba najladniejsze jakie udalo Ci sie cyknac ;) imho marny zart ze strony activision :P powinni to dodawac do cd-action jako gratis :P btw co sie dzieje z przerywnikami "filmowymi" pomiedzy gra? Te to dopiero wygladaja tragicznie, ale nie tylko tutaj :/ ostatnio gralem w wolverine'a i bylo to samo. Juz w takim lost planet to wygladalo duzo lepiej niz gameplay, a tutaj masakra... jakby rozdzielczosc obnizyli do 800x600 i rozmazali tekstury :x Edytowane 19 Sierpnia 2009 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Czy tylko mi caly schemat gry wyglada jak kopia COD? Te kompasy, celowanie itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Nope - nie tylko Tobie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 godzinka gry za mną i ... nie jest źle ale najlepiej to też tego nie widzę. Całość prezentuje się jak jakiś mod CoD2 - grafika to dosłownie cod2 na sterydach niby ok ale mamy połowę 09' :/ ; + za akcję bo rzeczywiście póki co na brak sieczki narzekać nie można. Mzyka zdecydowanie na plus. Niestety gra jest do szpiku kości schematyczna, grafika jak wspomniałem, AI jak w każdym innym tytule. Gra się przyjemnie jednak już teraz widać, że będzie to gra na raz. Póki co ocena gamespota jest jak najbardziej trafna 7.5/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Taka ciekawostka: http://www.gram.pl/news_8grjHeC7_Zrobili_c..._zwolnieni.html :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 IMHO i tak szanse na dobry MP w tej grze są pogrzebane. Za bardzo to przypomina casualowy konsolowy mp eh wracam do Red Orchestry oczekując RO2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Ja mam ok 2 godziny za sobą. Ogólnie nie jest źle, grafika nienajgorsza, trup ściele się gęsto i fun jako taki jest. Denerwują mnie tylko infanylne, przekolorowane teksty w tych notatkach, które zbieramy. Jeśli chodzi o płynność, to niby nie spada poniżej 40 fps, ale co z tego jeżeli poniżej 50 fps obserwuję efekt, jak ja to nazywam, gumowej myszki, czyli mam wrażenię, że ruszając myszką ciągnę ekran za sobą na jakiejś gumce recepturce, strasznie denerwujące. Ode mnie 7/10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 (edytowane) Gierka daje rade :-) grafika w moim odczuciu przyzwoita, dzwiek jest super dobrany. Sama gra trzyma klimat dobrze ! Zdam relacje wieczorem jak juz troche przejde Edytowane 19 Sierpnia 2009 przez Strongmen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zdajcie relacje z MP bo inaczej będą takie bany że aż głowa boli ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Właśnie natknąłem się na najbardziej żałosną recenzję na świecie. Z serwisu fanatyków Xboxa. O nie gra jest za mało "brązowa", no next gen ; ( http://www.vgcats.com/comics/?strip_id=224 No tak gry robią na konsolach a jak zrobią na PC to kiepskie porty wychodzą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPEEDY2005 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Wrzućcie więcej screenów bo jestem ciekaw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zdajcie relacje z MP bo inaczej będą takie bany że aż głowa boli ;].Grales w bete wiec wiesz jak jest. Jedyna roznica to, ze jest troche plynniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Biedna ta gra do granic mozliwosci ,oczywiscie jak na druga polowe 2009 roku pewnei z 2-3 lata temu mozna by powiedzic ze jest OK . Kpina i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wos Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 znowu dostajemy pokonsolowego gniota, tekstury slabe, menu konsolowe, wychylac sie nie mozna :( ustawienia graficzne - prawie brak, tyle co do uwag technicznych, gra sie latwo i przyjemnie - tak chyba powinno byc na konsoli jesli chodzi o fps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Bardziej mi chodziło o gre z ludźmi, ile jest serwerów, czy są serwy gdzie ustawiona jest kampania z map np i czy xp "przechodzi" przez map. Plus dodatkowo sprawdzić 4fun legalność kopii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 SP wg mnie wydaje się udany, grafika ładna, engine zoptymalizowany, dźwięk w sumie też ok choć mp40 mógłby dawać bardziej metaliczny odgłos. Ciała mogą być rozrywane (ręce, nogi, po wybuchu widać zwęglone zwłoki, na zwłokach widać też dziury po kulach). Sterownie fakt że konsolowe ale w SP można to przeboleć. Gram na poziomie 3 z 4 bo myślałem że"Uber" będzie za wysoki [; ale jak się okazuje stopień wyżej raczej by nie zaszkodził. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 przepraszam bardzo ale jak można nazwać silnik zoptymalizowanych skoro jego premiera miała miejsce w połowie 2004 roku (!!!) ? Że niby powinniśmy być wdzięczni, że pięć lat później współczesny hardware daje radę uciągnąć "taką technologię" ? Nie, no nie ośmieszajmy się ta gra NIE MA PRAWA działać słabo. Grafika na zewnątrz jest O.K. 3 lata temu powiedziałbym, że cieszy oko; wewnątrz szczególnie w ciemniejszych korytarzach to jest już tragedia. btw. 09' , a w grze dynamicznych świateł nie uświadczymy przynajmniej póki co ja takowych nie zaobserwowałem :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgodzę się z paroma osobami wyżej, że ta gra 2-3 lata temu była by okej. Nie podoba mi się, "jedynka" miała to coś.. a to to zwykła strzelanina z niemcami na czele. Poczucie że gra jest podobna do Coda psuje rozgrywkę całkowicie (aczkolwiek uwielbiam coda), nic nowego nie dali w niej od siebie. Zero wychylania się, niemcy to dosłownie wygibasy robią ;) Zwalnianie czasu i te magiczne triki to dla mnie przesada. Moja ocena 5/10 - po tylu latach mam prawo czegoś więcej oczekiwać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 (edytowane) W sumie zwisa mi i powiewa na jakim silniku jest ta gra, MP i tak jest już spalony (pewnie dla tego że MP nie jest dziełem Raven bo jendak SP jest o niebo lepiej dopracowane od MP) więc co za różnica jeśli nie jestem amatorem graficznych orgii - mi wystarczy aby było przyzwoicie, żadnych Crysisów nie oczekuję. A SP dopiero ocenię jak skończę. Engine jest problemem w odniesieniu do MP gdyż id tech 4 w trybie sieciowym za dobrze to się nie spisuje. Edytowane 20 Sierpnia 2009 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 (edytowane) Beznadziejnie sa zrobione misje w SP. Trzeba nonstop sie wracac w te same miejsca, zeby dali ci nowa misje. Zamiast isc ciagle do przodu ty musisz wracac caly czas na poczatek gry i z powrotem zapindalac tam gdzie miales isc, znowu pokonywac tych samych szwabow tylko po to, zeby dojsc do miejsca, gdzie wykonujemy misje. Jezeli to mialo na celu wydluzenie gry to na pewno im sie udalo. Na plus zasluguje brutalnosc. Rece i nogi fruwaja az milo. Edytowane 20 Sierpnia 2009 przez Cebix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Na plus zasluguje brutalnosc. Rece i nogi fruwaja az milo.poka, poka :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Trzeba nonstop sie wracac w te same miejsca, zeby dali ci nowa misje. Zamiast isc ciagle do przodu ty musisz wracac caly czas na poczatek gry i z powrotem zapindalac tam gdzie miales isc, znowu pokonywac tych samych szwabow tylko po to, zeby dojsc do miejsca, gdzie wykonujemy misje.Myślałem, że MP jest kaszanką, ale teraz również SP jest dla mnie skreślone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 W sumie zwisa mi i powiewa na jakim silniku jest ta gra, MP i tak jest już spalony (pewnie dla tego że MP nie jest dziełem Raven bo jendak SP jest o niebo lepiej dopracowane od MP) więc co za różnica jeśli nie jestem amatorem graficznych orgii - mi wystarczy aby było przyzwoicie, żadnych Crysisów nie oczekuję. A SP dopiero ocenię jak skończę. Engine jest problemem w odniesieniu do MP gdyż id tech 4 w trybie sieciowym za dobrze to się nie spisuje. najbardziej dobija to, że wraca się z misji i OK mogę wrócić na początek poziomu ale do cholery dlaczego po raz n-ty mam zabijać niemców rozmieszczonych w tych samych miejscach??? To tak jakby dosłownie przechodzić co 30 min tą samą misję... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Producent poszedł na łatwiznę i zamiast robić skomplikowane skrypty po prostu wyznaczył drogę po której wróg ma się przemieszczać. Co poradzić [; gra jest na jeden raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Dodam jeszcze, ze swietne sa bossy, nawet powraca ktos z RTCW, ale nie bede walil spoilerami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 (edytowane) jedno jest pewne... dobrze wybrali moment wydania gry ;] teraz praktycznie nie ma zadnej konkurencji wsrod fps'ow ;] niby kto mialby kupic wolf'a gdyby wyszedl rownolegle np z takim bioshockiem czy cod4 =] nie ten poziom Edytowane 20 Sierpnia 2009 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 moment wybrali na pewno zwiększający możliwość kupna ich produktu co nie przekłada się na rzeczywistą wartość sprzedanych egz ;) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Czy tylko mi caly schemat gry wyglada jak kopia COD? Te kompasy, celowanie itp. Wykorzystali maksymalnie sprzedany już wcześniej produkt. Po prostu CoD okraszony innymi realiami ... Po 20 minutach gry jestem trochę zawiedziony. » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "Los Spojleros" Na stacji kolejowej można wejść na skrzynie obok wagonów ... Ale wyżej już nie, pomimo tego że B.J. skacze dość wysoko. B.J. podkładając ładunek na drzawiach robi to baaaaaaardzo szybko ... A nasi koledzy z ruchu oporu mają z tym poważne problemy (moment podkładania ładunku na wagonie podczas ostrzału niemców z gniazda karabinowego). Denerwujące są również przerywniki - zis, zes, kuwa słuchać się tego nie da. Mogli już sobie to darować. Komicznie brzmi niemiec, który zaczyna zdanie od 'szajse' a następnie jedzie po angielsku ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zainstalowałem, włączyłem..., pograłem i po 30 minutach uruchomiłem ccleaner'a żeby usunąć śmieci po tym gniocie :( Pierwsze chwile gry nawet pozytywne, grafika nie razi aż tak, zachowanie mięsa armatniego nawet nawet... niestety dalej jest już tylko gorzej. Jak ktoś wcześniej zauważył, po powrocie po nowe zadanie musimy od nowa eksterminować tych samych przeciwników w tych samych miejscach - po prostu porażka... na multi nawet nie narzekam - jest tak tragiczne, że aż szkoda marnować czasu na klepanie wyrazów na klawiaturce ;) nawet odgłosy brzmią dziwnie..., dziwnie znajomo i beznadziejnie zarazem :D Podsumowując - spodziewałem się porażki - ale nie aż takiej. Ta gra nie umywa się do poprzedniej części - ani SP ani tym bardziej MP który tu, równie dobrze mógł by nie istnieć. Ale i tak się sprzeda - w końcu to Wolfenstein ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...