GoLY Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2009 nie ma takiej opcji jak AA w ustawieniach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2009 Ze sterowników (riva) też nie działa. Win7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2009 Mozna wymusic AA np nHancer'em. Ale framerate dostaje wowczas mocno po dupci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 12 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2009 Wolfenstein sells 106K on PC, PS3, and 360 combined http://www.gamespot.com/news/6217169.html?...adlines;title;1 Mnie to nie dziwi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 12 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2009 Minęło trochę czasu i moje przeczucie co do wolfa się w 100% sprawdziło. średniak http://www.escapistmagazine.com/videos/vie...916-Wolfenstein ciekawa recenzja :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 (edytowane) <p>Druga Wojna Światowa kryje wiele mrocznych sekretów oraz dotychczas nierozwiązanych zagadek. Po dzień dzisiejszy krążą legendy, które rysują wysokich oficerów Trzeciej Rzeszy jako okultystycznych guru, szukających sposobu na wygranie wojny nie tylko konwencjonalnymi metodami. Na przestrzeni lat zrodziło się wiele niesamowitych opowieści, jasno sugerujących iż naziści z zainteresowaniem zgłębiali najskrytsze sekrety starożytnych kultur. Czy miało to bezpośrednie przełożenie na nowe technologie i opracowywane ściśle tajne projekty? Trudno zgadywać, ale chyba coś jest na rzeczy. Czas nieubłaganie mija, zaś gęsta aura spowijająca wojenne tajemnice wcale nie słabnie. Podsycana przez nurty science fiction oraz poszukiwaczy skarbów III Rzeszy, przybiera w popkulturze rodzaj specyficznego socjologicznego zjawiska. Zaprawdę mroczne to karty w dziejach historii, lecz równocześnie niebezpiecznie fascynujące. Dziwny wstęp jak na recenzję gry? Nie do końca, bowiem sprawa dotyczy legendarnego Wolfensteina, a w zasadzie jego unowocześnionej odsłony. Czy odświeżony praojciec gatunku Fps jest tak samo rewelacyjny jak Return To Castle Wolfeinstein? Na pewno B.J. Blazkowicz będzie ostro walił Niemca w hełm, ale czy to wystarczy żeby ponownie odnieść spektakularny sukces?<p> Autor: Sebastian „Caleb” Oktaba</p> <p>ODNOŚNIK DO PUBLIKACJI</p> Edytowane 22 Czerwca 2010 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 (edytowane) Witam , gra jest naprawdę kozacka , raz na pół roku - rok wychodzi gra w , którą chce mi się grać i wolf to jedna z takich gier. Bardzo fajnie się przy niej bawię , mam jednak problem. Za chiny ludowe nie mogę przejść bosa w fabryce konserw , jak go rozwalić , mam rozwalać to czerwone coś emitujące tą zieloną energię w której się on ładuje, ten boss później strzela takich czerwonym rozchodzącym się czymś i mnie zabija. Dobra już po bossie Edytowane 15 Września 2009 przez feluś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 Witam , gra jest naprawdę kozacka , raz na pół roku - rok wychodzi gra w , którą chce mi się grać i wolf to jedna z takich gier. Bardzo fajnie się przy niej bawię , mam jednak problem. Za chiny ludowe nie mogę przejść bosa w fabryce konserw , jak go rozwalić , mam rozwalać to czerwone coś emitujące tą zieloną energię w której się on ładuje, ten boss później strzela takich czerwonym rozchodzącym się czymś i mnie zabija. Niech oczy Cię nie zwodzą - graj w grę, a nie tylko przechodź na rympał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senseipl Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 To jest naprawdę żałosne, żeby gry w 2009 miały jeszcze tak niskie AI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 16 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2009 To jest naprawdę żałosne, żeby gry w 2009 miały jeszcze tak niskie AI.Oprócz zbierania artefaktów, ksiąg czy tajnych dokumentów, Blazkowicz powinien kolekcjonować także skalpy nazistów :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 16 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2009 ale ze 12h??? gdzie te gry co sie tydzień łupało po 6h i końca nie było widać, wciągały fabułą i klimatem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 16 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2009 Czasy się zmieniają. Dziś dużo więcej wysiłku trzeba włożyć, żeby była długa gra. Bo przecież wymagania graczy są dużo większe, nie zadowoli cię gra 50h, która będzie wtórna, chciałbyś różnorodności itp itd. To nie Mario gdzie mogłeś zbudować pierdyliard leveli z dwudziestu klocków i dziesięciu przeciwników i ludzie byli zadowoleni. Stopień skomplikowania gry w dzisiejszych czasach jest po prostu większy. Modeli na mapach jest więcej, same mapy są bardziej skomplikowane, udźwiękowienie itp, to wszystko poszło do przodu, a za tym czas produkcji się zwiększa im gra jest dłuższa. Ja osobiście lubię gdy gra trwa 10-12 godzin, ale to wynik mniejszej ilości czasu jakim dysponuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 16 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2009 Ot: idzie zrobić długie i dobre gry... wystarczyło by dać powiedzmy raz więcej misji w stalkerze :) tam są takie tereny że coś ciekawego do roboty zawsze by się znalazło. co innego jak programistom się nie chce -lepiej wydać dodatki dwa [!] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 16 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2009 (edytowane) Ale takich perwersyjnych widoków w innej grze próżno szukać - widać że traktuje o niemcach... i wynaturzeniach... Edytowane 16 Września 2009 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 18 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2009 Srodze zawiodłem się na tej pozycji. Spóźniona w stosunku do RTWC, najpóźniej do 2005 r powinna się ukazać moim zdaniem), rozgrywka to nuda i zero wyzwań. Bossowie to jakiś kit na kółkach, 30 sekund i po bossie (konserwy, lotnisko wschodnie i.t.d.). Naziści mówiący po angielski, należy się nagana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2009 Ciekawostka: http://www.gram.pl/news_8grrH,y3_Plotka_Wo...ch_sklepow.html, w sumie ja gry nie kupilem bo wg mnie crap. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2009 (edytowane) Witajcie mam pytanie odnośnie folderu z sejwami gdzie sie znajduje ?? Edit: Czy ktoś ma sejwy ? Edytowane 23 Września 2009 przez rafiki20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 (edytowane) Dziś ukończyłem grę i jestem usatysfakcjonowany, na pewno nie sięga tak wysoko jak HL2 (mój ulubiony FPP) czy D3, ale 7.5/10 mogę dać, dobrze się bawiłem, przymykałem oko na pewne wady. Jak ktoś lubi niezobowie, bezmózgie strzelanki to polecam. Edytowane 24 Września 2009 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 Dziś ukończyłem i również jestem zadowolony. Nie jest to tytuł w żadnym sensie przełomowy, ale gra się dość przyjemnie i spokojnie mogę dać grze 7+. Grałem w nią 7 dni po około godzinę dziennie i w takich niedużych dawkach 'smakowała' dobrze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2009 Gra nie jest taka najgorsza. Ma parę ciekawych smaczków. Chociaż mogli bardziej się postarać z grafiką i napisać od nowa tryb MP. Czyli spora łata powinna wyjść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2009 A jak dla mnie bardzo fajna gra :] a MP mnie nie interesuje. Natomiast co do grafiki, to mi ona pasuje, ani nie przeszkadza, ani nie zachwyca. A przynajmniej jest jako taka fizyka bez cudownego physxa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 (edytowane) Pograłem już trochę i mogę się wypowiedzieć. Niestety dla mnie ta gra nie ma żadnego klimatu. Jest taka... nijaka, plastykowa. Troszkę zbyt wyalienowana. Podobała mi się lokacja w szpitalu, było troszkę klimatu, ale też za dużo sztuczności. RTCW mimo iż stary ma dużo bardziej gęsty klimat. Był mrok, kurz i pajęczyna. Jest produkcja, którą można tylko kupić ze względu na sentyment do starego Wolfa, ale niestety nie za wiele z niego zostało :(. Oby tak nie było z Max Payne 3. Edytowane 11 Października 2009 przez shooter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfix Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 Wyszedł patch 1.11 dla tryby pojedynczego gracza, poprawia następujące błędy: Fixed issue resulting in user receiving gamex86.dll error Fixed issue that caused crashes when users broke numerous breakable objects during a Single Player Campaign Fixed issue that corrupted a save file after restarting a mission Updated the Wolf2.exe with a SecuROM fix that prevented users from launching the executable properly Old save games will still work with the new patch. instalator do pobrania pod linkiem (44.5 MB) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 Pograłem już trochę i mogę się wypowiedzieć. Niestety dla mnie ta gra nie ma żadnego klimatu. Jest taka... nijaka, plastykowa. Troszkę zbyt wyalienowana. Podobała mi się lokacja w szpitalu, było troszkę klimatu, ale też za dużo sztuczności. RTCW mimo iż stary ma dużo bardziej gęsty klimat. Był mrok, kurz i pajęczyna. Jest produkcja, którą można tylko kupić ze względu na sentyment do starego Wolfa, ale niestety nie za wiele z niego zostało :(. Oby tak nie było z Max Payne 3. to twoje zdanie dla mnie piedolisz jak potłuczony gra jest na maxa klimatyczna , najlepszy shooter od wielu lat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 tja powiedzenie, że wolf09 to najlepszy shooter od wielu lat ma w sobie tyle prawdy co stwierdzenie, że panna z twojego avatara nie widział na oczy silikonu :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptyt Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 tja powiedzenie, że wolf09 to najlepszy shooter od wielu lat ma w sobie tyle prawdy co stwierdzenie, że panna z twojego avatara nie widział na oczy silikonu :lol2: Jedynie racje mam ja :) O gustach sie nie dyskutuje i koniec. Kazdemu podoba sie cos innego na rynku. Chociaz jak czytam wielu forumowiczow to sie wydaje, ze nie ma w ogole gier spelniajacych wymagania wspolczesnych graczy (no chyba ze tylko starocie) Tacy internetowi malkontenci na maxa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 Gra skończona. Przy 15% miałem chwilę słabości, ale jakoś przeżyłem ten trudny moment i dotrwałem do końca - nudziło mnie to śmiganie po mieście niemiłosiernie. Podchodziłem do niej sceptycznie po tym co od Was przeczytałem i potraktowałem ją jako "bez mózgą" strzelanke - w tej konwencji sprawdziła się dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość henek45 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 Pograłem już trochę i mogę się wypowiedzieć. Niestety dla mnie ta gra nie ma żadnego klimatu. Jest taka... nijaka, plastykowa. Troszkę zbyt wyalienowana. Podobała mi się lokacja w szpitalu, było troszkę klimatu, ale też za dużo sztuczności. Potwierdzam! Niedorobiona gra, nudna, nudna fabuła, trochę pograłem i wykasowałem. Generalnie bez atrakcji, wrażenia z grania takie jak na zwykłej budżetówce za 15 zł. Bardzo mierna ta gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 Potwierdzam! Niedorobiona gra, nudna, nudna fabuła, trochę pograłem i wykasowałem. Generalnie bez atrakcji, wrażenia z grania takie jak na zwykłej budżetówce za 15 zł. Bardzo mierna ta gra.A wrażenie za MP ? Przecież to potencjalny następca ET miał być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 (edytowane) W końcu zagrałem. Spodziewałem się gniota i dostałem gniot. Grafika - zalatuje amatorszczyzną (coś jak Mortyr 3)- wszystko plastikowe, żenujące animacje, AI- nie ma, fabuła- co za bzdury, muzyka/dźwięki- co oni zrobili z MP40, żadnego sensownego motywu przewodniego. Miodność- przestoje, gadki o [ciach!]łach, BJ wygląda jak mniej przypakowana wersja Serious Sama 2 - sama facjata mnie już denerwuje. Trochę nawiązań do Prey-a- alternatywny świat- ale tutaj nie ma żadnego sensu. Jakim cudem BJ przechodzi przez ściany i wdrapuje się po czymś, czego w jego fizycznym świecie nie ma, a co z ciałem- uwierz w ducha,czy jak? No Clip i tyle?! Skrypty- wybiegający Niemcy z zamkniętej bramy- wchodzą- no nie ma nikogo wychodzę- już biegnie 2 za mną :? Olałem misje- poszedłem sobie gdzieś - wycinając trochę nazioli- i coś tam "Potrzebuję Cię w kościele" No to wracam do kryjówki- ledwo wszedłem i wyszedłem - wychodzę, a tam czeka na mnie znikąd zmaterializowana kukła, na której pojawiać zaczynają się tekstury. Do RTCW zupełnie nie ma podejścia. Nie ma klimatu, nie ma humoru, nie ma sensu. Największe dziadostwo to jednak działanie myszy. Ruszam- czekam- widzę po pół sekundy ruch na ekranie- nie daje się sensownie celować , chyba, że pomożemy sobie auto celowaniem. Daję 3/10. Może kiedyś przejdę, bo to niby Wolfenstein, ale przyjemne to za bardzo nie jest. Edytowane 13 Grudnia 2009 przez Slayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...