Shenlong Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 witam, jak myslicie ile mozna z niego wycisnac ? przed chwila poszedl na 3ghz na boxowym coolerze i na czyms co trudno nazwac plyta glowna [ asrock p4vt8+ ] narazie nie bawie wie wiecej dopuki nie zaloze jakies chlodzenia lepszego[ mozecie cos polecic :D ? ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Mogę Ci polecić używania szukajki. I podpowiem każdy proc inaczej się kręci. Jak masz zasilacz do kitu nie baw się w oc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Mogę Ci polecić używania szukajki. I podpowiem każdy proc inaczej się kręci. Jak masz zasilacz do kitu nie baw się w oc. 1686960[/snapback] Przy Codezgonatorze to bym sie bał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 (edytowane) My nie jesteśmy wróżkami sam musisz sprawdzić!! Najwyżej spalisz... :lol2: Edytowane 7 Października 2005 przez Grzybek92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość D@wid523 Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Mnie Celeron D320 (2,4 ghz) ruszył na 3689 mhz i to na boxowym wentylu, szedł chwilę bo się trochę bałem ale jak masz jakiś lepszy wentyl to sox. A tak po zatym każdy procesor kręci sie inaczej, zależy tez od mobo, ramu i grafy, a bezpieczenstwo od wentyla i zasiłki. Na codeshicie bym nie próbował.......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Podobno Precotty kręcą się pięknie - oczywiście te lepsze egzemplarze. W Ekspercie wersję 2.8GHz podkręcili na BOX-ie do 3.6GHz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Może idź do wróżki i sie spytaj bo chyba na tłiku takowych nie mamy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forsain Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 6Ghz jak sie postarasz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...