Don Jonson Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 W Internet Eksplorerze dość łatwo blokuje się strony, które mają być zablokowane....wpisuje się na liste i tyle, a w MOZILLI ktoś wie jak to zrobić? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 AdBlock i opcja 'site blocking'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don Jonson Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 @Paszczu wielkie dzięki, mam Modzille w polskiej wersji językowaj i szczerze mówiąc nie widze takiej zakładki? W NARZĘDZIACH(?) -> OPCJE (?) A może ADBLOCK to jakaś nakładka na MOZILLE ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Nie wtyczka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don Jonson Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Teoretycznie mam już tego AdBlock'a zainstalowanego (przynajmniej się instalował) ale nigdzie go nie widać, ani w MODZILLI ani w PROGRAMACH, samodzielnie też nie funkcjonuje.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don Jonson Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 No tak, teraz czytam ten post i widze, że nieporozumienie może wynikać z tego, że chodzi mi o MOZILLE FIREFOX.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don Jonson Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Odpaliłem wreszcie AdBlock ale on nie jest zabezpieczony hasłem? Przecież każdy może zmienić ustawienia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Po pierwsze edytuj posty. Po drugie to... Na moje oko przeglądarka służy do przeglądania, a nie do blokowania przeglądania, a adblkock ma za zadanie blokowanie reklam i innych dupereli przeszkadzających w przeglądaniu. Tobie potrzebny jest raczej soft do cenzurowania zawartości stron www (zapewne dzieci grzebią tam gdzie nie powiny). Zajrzyj na tą stronkę może któreś z narzędzi Cię zainteresuje: http://www.kidprotect.pl/szkodliwe/?site=download Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...